جمعه، ۱۰ دی ۱۳۸۹
اعلام زمان ارائه کارت ورود به جلسه امتحان پایان ترم نیمسال تحصیلی جاری

به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند کارت ورود به جلسه امتحان پایان ترم نیمسال اول سال تحصیلی ۹۰-۸۹ از روز یکشنبه مورخ ۱۲/۱۰/۸۹ الی پنجشنبه مورخ ۱۶/۱۰/۸۹ در ساعات اداری صادر می گردد.

جهت اخذ کارت مذکور به واحد اداری دانشگاه مراجعه و نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه اقدام نمایید و پس از تاییدیه واحد مالی جهت تاییدیه نهایی به واحد آموزش مراجعه نمایید.

یادآوری مهم: برای دانشجویانی که وضعیت آنها اشکال دار است (آموزشی، اداری، مالی) کارت ورود به جلسه امتحان صادر نمی گردد و بایستی به قسمت مربوطه مراجعه و سریعا تا قبل از اتمام زمان ارائه کارت نسبت به رفع اشکال موجود اقدام نمایند.

موارد مذکور شامل:

۱- عدم ارائه معافیت تحصیلی (سریعا به واحد نظام وظیفه سرکار خانم پورحسینعلی مراجعه گردد)

۲- عدم ارائه مدرک تحصیلی (سریعا به واحد اداری سرکار خانم پورحسین مراجعه گردد)

۳- داشتن بدهکاری بابت شهریه و خوابگاه (سریعا به واحد مالی سرکار خانم ماریکی مراجعه گردد)

واحد آموزش موسسه