پنجشنبه، ۱۴ مهر ۱۳۹۰
ارائه کد کاربری و کلمه عبوردانشجویان جدیدالورود از روز شنبه مورخ ۱۶/۰۷/۹۰

به اطلاع کلیه دانشجویان ورودی مهر ۹۰ می رساند جهت دریافت کد کاربری و رمز عبور از روز شنبه مورخ ۱۶/۰۷/۹۰ به واحد اداری مراجعه نمایند.

دانشجویان گرامی می توانند پس از دریافت کد مذکور با مراجعه به وب سایت دانشگاه قسمت خدمات تحت وب وارد کاربری شخصی خود شوند.

بخش زیادی از امور آموزشی و اداری از جمله واحدهای ارائه شده در هر ترم، انتخاب واحد، حذف و اضافه و ارائه نمرات و غیره صرفا از طریق کاربری دانشجو امکان پذیر خواهد بود.

تاکید می گردد پس از پایان عملیات استفاده از کاربری کلید خروج را کلیک کنید در غیر اینصورت کاربر بعدی وارد کاربری شخصی شما خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به قسمت راهنما که در سایت دانشگاه قرار داده شده مراجعه نمایید و یا به مسئول کافی نت دانشگاه آقای تدین مراجعه نمایید.

نکته مهم: پس از دریافت پرینت از کاربری خود جهت دریافت امضا و تایید نهایی به واحد آموزش مراجعه نمایید.

نکته: به دانشجویانی که مراحل ثبت نام خود را تکمیل ننموده باشند کد کاربری و کلمه عبور تعلق نمی گیرد.

واحد آموزش موسسه آموزش عالی جاوید