چهارشنبه، ۱۸ آبان ۱۳۹۰
اطلاعیه دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات پایانی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۱-۹۰

دانشجویان می توانند از روز دوشنبه مورخ ۰۵/۱۰/۹۰ الی پنج شنبه مورخ ۱۵/۱۰/۹۰ با مراجعه به کاربری خود در سایت، کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم خود را دریافت نمایند.

به دانشجویان گرامی توصیه می گردد موارد ذیل را به دقت مطالعه نمایند:

۱. ارائه کارت صرفا از طریق کاربری دانشجو در سایت امکان پذیر است و از مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری نمایید.

۲. پس از پرینت کارت ورود به جلسه از کاربری خود، جهت دریافت تایید نهایی به واحد آموزش مراجعه نمائید. کارت هایی که تاییدیه آموزش نداشته باشند فاقد اعتبار می باشند.

۳. قطعاً از ورود دانشجویانی که کارت ورود به جلسه (تایید شده آموزش) دانشگاه را نداشته باشند به سالن امتحانات جلوگیری بعمل خواهد آمد و مسئولیت آن بر عهده دانشجو می باشد.

۴. همراه داشتن تلفن همراه(حتی در صورت خاموش بودن) در جلسه امتحان به منزله تقلب محسوب می گردد.

۵. با توجه به سیاست گذاری موسسه مبنی بر برخورد قاطع و جدی با عده قلیلی که قصد تخلف داشته باشند، با هرگونه موارد تقلب و تخلف بدون استثنا عینا مطابق آیین نامه برخورد خواهد شد.

الف: تقلب مرتبه اول: ثبت نمره تنبیهی ۲۵/۰ در آن درس

ب: تقلب مرتبه دوم: درج نمره تنبیهی ۲۵/۰ و محرومیت از تحصیل در نیمسال بعدی

ج: تقلب مرتبه سوم: اخراج دائم

۶. دقت نمایید ۱۵ دقیقه مانده به شروع امتحان درب سالن امتحانات باز خواهد شد و ۵ دقیقه مانده به شروع آزمون بسته خواهد شد. بدیهی است از ورود دانشجویانی که خارج از زمانبندی فوق الذکر مراجعه نمایند جلوگیری به عمل می آید و یا حداقل با تاخیر ۳۵ دقیقه ای اجازه ورود داده خواهد شد.

۷. در حفظ و نگهداری کارت ورود به جلسه خود دقت نمایید. هرگونه یادداشت بر روی این کارت به منزله تقلب خواهد بود.

۸. توصیه می گردد حتماً دستورالعمل امتحانات پایان ترم را که در سایت دانشگاه قرار داده شده است به دقت مطالعه نمایید.

مراحل دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات پایانی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۱-۹۰

الف) مراجعه به کاربری شخصی خود در سایت دانشگاه و پرینت برگه ورود به جلسه در ابعاد کاغذ

نکته۱: بسته بودن کاربری دانشجو در سایت به معنی نقص در مدارک پرونده آموزشی و یا بدهکاری شهریه و خوابگاه دانشجو خواهد بود.

نکته۲: در صورت بسته بودن کاربری صرفا در ایام اعلام شده فوق به واحد اداری – مالی مراجعه نمایید. خارج از زمانبندی فوق و در ایام امتحانات به هیچ عنوان کاربری دانشجو باز نخواهد شد و کارت ورود به جلسه ارائه نمی گردد.

ب) مراجعه به واحد آموزش و تاییدیه آن

باآرزوی موفقیت برای کلیه دانشجویان