سه شنبه، ۱۶ تیر ۱۳۹۴
ارائه کارت دانشجویی دانشجویان

به اطلاع دانشجویان (مقاطع کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی مهر ۱۳۹۴ و کلیه دانشجویانی که تاکنون کارت دانشجویی خود را دریافت ننموده اند می رساند از روز یکشنبه مورخ ۰۳ آبان ماه ۱۳۹۴ با مراجعه به اتاق امور آموزشی می توانند کارت دانشجویی خود را دریافت نمایند.

جنس این کارت PVC بوده و حاوی اطلاعات ضروری و مورد نیاز دانشجویان گرامی می باشد.

کارت های دانشجویی شامل ۳ رنگ ذیل می باشد:

دانشجویان مقطع کاردانی: سبز

دانشجویان مقطع کارشناسی: آبی

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد: بنفش

دقت کنید دانشجویانی که عکس ارائه ننموده اند و یا عکس آنها نامشخص است یا زمینه سفید نیست کارت دانشجویی صادر نگردیده است. ایندسته از دانشجویان می بایست هر چه سریعتر با مراجعه به واحد آموزش نسبت به ارائه فایل عکس ۴*۳ زمینه سفید در قالب لوح فشرده (CD)  اقدام نمایند.

در حفظ و نگهداری این کارت کوشا باشید. یکی از مدارک مورد نیاز مهم و اجباری جهت فارغ التحصیلی دانشجویان ارائه کارت دانشجویی و تحویل آن به اداره امور فارغ التحصیلان می باشد. صدور کارت دانشجویی المثنی مستلزم صرف زمان و پرداخت هزینه می باشد.

دانشجویان گرامی می توانند با ارائه این کارت به صورت نیم بها از استخر دانشگاه استفاده نمانید.

برای مشاهده فرم درخواست کارت دانشجویی المثنی اینجا کلیک کنید.

در زمان مراجعه به دانشگاه حتماً این کارت را به همراه داشته باشید.

زمان اعتبار، روی کارت قید شده است. پس از پایان اعتبار جهت تمدید آن به واحد آموزش(مدیر آموزش)مراجعه نمایید.

ارائه هرگونه نامه به دانشجویان از قبیل گواهی اشتغال به تحصیل و غیره بدون ارائه کارت دانشجویی دارای تاریخ اعتبار مقدور نمی باشد.

امور دانشجویی موسسه آموزش عالی جاوید جیرفت