سه شنبه، ۰۲ خرداد ۱۳۹۱
موفقیت های اخیر موسسه

تعداد بازديد: 1997

برای مشاهده رشته های موسسه در سال تحصیلی ۹۲-۹۱ اینجا کلیک کنید

در جشن بزرگ گرامیداشت سوم خرداد همزمان با سالروز آزاد سازی خرمشهر نمازخانه موسسه به مساحت ۱۳۰ متر مربع افتتاح گردید.
در این مراسم که با حضور دانشجویان، مسئولین دانشگاه و جمعی از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان جیرفت برگزار شد پس از تلاوت قرآن و سرود غرور آفرین ملی جمهوری اسلامی ایران، ریاست محترم دانشگاه ضمن خوشامدگویی به حاضرین، طی سخنانی موفقیت های اخیر موسسه را به اطلاع دانشجویان و حاضرین در جلسه رساندند.

اولین خبر مربوط به آزمون تافل اینترنتی در جیرفت بود.
موسسه آموزش عالی جاوید جیرفت به عنوان هشتمین مرکز برگزار کننده آزمون تافل اینترنتی(IBT) در کل کشور معرفی شد. اولین زمان برگزاری این آزمون بیست و ششم August سال ۲۰۱۲ مصادف با ۵ شهریور ۹۱ خواهد بود.
ثبت نام آزمون تافل از طریق سازمان سنجش آموزش کشور می باشد و شرکت کنندگان از سراسر کشور با توجه به ظرفیت های ثبت نام شده شرکت می نمایند.
ظرفیت این موسسه برای هر آزمون ۱۰ نفر می باشد.

دومین خبر ایشان مربوط به موفقیت موسسه در اخذ مجوز یک رشته در مقطع کارشناسی ارشد از مهر ماه ۹۱ بود.
موسسه آموزش عالی جاوید جیرفت از مهر ماه سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در رشته کارشناسی ارشد کامپیوتر گرایش نرم افزار از طریق آزمون سراسری دانشجو پذیرش خواهد نمود.
ظرفیت پذیرش بر اساس دفترچه ۱۸ نفر می باشد.
ایشان ابراز امیدواری کردند با امید به الطاف الهی و تلاش و کوشش فراوان در سال تحصیلی بعدی مجوز یکی از گرایش های رشته های برق یا عمران در مقطع کارشناسی ارشد اخذ نمایند.
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر اساس نظارت ها و عملکرد مراکز اقدام به واگذاری رشته در مقاطع مختلف می نماید.

سومین خبر  آغاز به کار نسخه انگلیسی وب سایت موسسه به آدرس www.javid.ac.ir/en بود.
دکتر پورجاوید اعلام کردند با لطف خداوند متعال در شب مبعث رسول مکرم اسلام ،حضرت محمد(صلی الله علیه و آله)، نسخه انگلیسی وب سایت موسسه آموزش عالی جاوید جیرفت مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
علاقه مندان می توانند اخبار مورد نظر خود را در نسخه های فارسی و انگلیسی ملاحظه نموده و با انتقادات و پیشنهادات خود در ارتقای سطح کیفی سایت ها سهیم باشند.

روبط عمومی موسسه آموزش عالی جاوید