شنبه، ۱۰ تیر ۱۳۹۱

تقویم آموزشی دوره تابستان سال تحصیلی ۹۱-۹۰
* انتخاب واحد دوره تابستان: شنبه مورخ ۱۰/۰۴/۹۱ لغایت چهارشنبه مورخ ۱۴/۰۴/۹۱
* شروع و پایان کلاس ها: دوشنبه مورخ ۱۹/۰۴/۹۱ لغایت جمعه مورخ ۲۷/۰۵/۹۱
* شروع و پایان امتحانات پایان ترم: چهارشنبه مورخ ۰۱/۰۶/۹۱ لغایت پنج شنبه مورخ ۰۹/۰۶/۹۱
* امتحانات عملی با هماهنگی استاد مربوطه برگزار می گردد. در ایام تعطیل امتحان برگزار نخواهد شد.
* لیست دروس ارائه شده در دوره تابستان :

* حداکثر زمان درخواست دانشجو جهت ارائه درس/ دروس مورد نیاز، که در لیست دروس دروس ارائه شده موسسه وجود نداشته باشد، از روز سه شنبه مورخ ۰۹/۰۳/۹۱ الی روز پنج شنبه مورخ ۰۸/۰۴/۹۱ می باشد. (با تکمیل فرم "درخواست ارائه دروس" و تحویل آن به واحد آموزش)
* حداقل نفرات حد نصاب تشکیل کلاس های دوره تابستان ۱۵ نفر می باشد.
* ارائه دروس پروژه و کارآموزی با محدودیت نفرات صرفاً مخصوص دانشجویان در شرف فارغ التحصیلی ارائه خواهد شد.

شرایط ثبت نام دوره تابستان:
الف: مخصوص دانشجویان موسسه آموزش عالی جاوید:(به صورت حضوری و اینترنتی)
۱. واریز مبلغ ۰۰۰/۱۱۰ تومان (به صورت علی‌الحساب) به حساب شهریه بانک ملی شعبه مرکزی جیرفت جهت فعال سازی کاربری
۲. پس از پرداخت وجه فوق فیش واریزی را به واحد مالی موسسه تحویل و یا به شماره نمابر ۲۴۱۳۴۴۹(۰۳۴۸) فکس نمایید .
۳. باقیمانده شهریه دوره تابستان در زمان ارائه کارت ورود به جلسه امتحانات دوره تابستانی دریافت خواهد شد.
ب: مخصوص دانشجویان میهمان آمده به این موسسه از دانشگاه ها و سایر مراکز آموزش عالی کشور : :(فقط به صورت حضوری)
۱- موافقت نامه از موسسه مبدا با ذکر دروس ۲- یک قطعه عکس ۳- تصویر شناسنامه و کارت ملی   ۴- تصویر کارت دانشجویی        ۵- اصل فیش واریزی
ج: مخصوص دانشجویان متقاضی میهمان رفته به دانشگاه ها و سایر مراکز آموزش عالی کشور:
۱. تکمیل فرم درخواست میهمانی در دوره تابستان و ارائه آن به واحد آموزش: روز شنبه مورخ ۰۳/۰۴/۹۱ الی روز دوشنبه ۰۵/۰۴/۹۱
۲. تشکیل کمیسیون نقل و انتقالات موسسه: روز پنجشنبه مورخ ۰۸/۰۴/۹۱
۳. در صورت موافقت موسسه، دریافت موافقت نامه از واحد اداری و تحویل آن به موسسه مقصد( ارائه برگه میهمانی دوره تابستان به واحد مقصد برعهده دانشجو می باشد)
نکته: ارائه موافقت نامه میهمانی منوط به عدم بدهی شهریه و خوابگاه و پرداخت نصف شهریه ثابت می باشد.
۴. دانشجویان میهمان گرفته، موظفند تا تاریخ ۱۴/۰۶/۹۱ نمرات خود را به واحد آموزش ارائه نمایند در غیراینصورت نمرات آنها مورد پذیرش نخواهد بود.
۵. حداقل نمره مورد پذیرش دانشجویان میهمان رفته ۱۲ و برای دانشجویان دوره تابستان این موسسه ۱۰ می باشد.
۶.  با درخواست میهمانی برای دروس پروژه و کارآموزی در دوره تابستان موافقت نخواهد شد.

شهریه دوره تابستان: شهریه دوره تابستان شامل نصف شهریه ثابت + شهریه متغیر دروس می باشد.
خوابگاه دانشجویی در دوره تابستان:خوابگاه دانشجویی در دوره تابستان ارائه می گردد.

زمان برگزاری انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی ۹۲-۹۱ :
انتخاب واحد: از روز یکشنبه مورخ ۱۲/۰۶/۹۱ الی پنج شنبه مورخ ۱۶/۰۶/۹۱
تذکر بسیار مهم: دانشجویانی که در ایام فوق انتخاب واحد ننمایند به علت ثبت نام از دانشجویان جدیدالورود تا ایام حذف و اضافه مجاز به انتخاب واحد نخواهند بود و حداکثر ۱۴ واحد درسی در صورت خالی ماندن ظرفیت کلاس ها دریافت می نمایند و غیبت های کلاسی برگزار شده آنها محاسبه می شود.

مصوب بیست و هفتمین جلسه شورای آموزشی مورخ  ۰۳/۰۳/۹۱

برای دریافت این فایل اینجا کلیک کنید.