جمعه، ۰۵ خرداد ۱۳۹۱
مهلت ثبت نام طرح ضیافت اندیشه دانشجویی تا سوم تیرماه

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، مهلت ثبت نام طرح ضیافت اندیشه دانشجویی سال ۹۱ دانشگاه ها تا سوم تیرماه ادامه دارد و دانشجویان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی ضیافت اندیشه به نشانی www.ziafat.nahad.ir مراجعه کنند.

گفتنی است طرح ضیافت اندیشه توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در تابستان سال ۱۳۹۱ در دانشگاه های منتخب سراسر کشور برگزار می شود.
همچنین عناوین دروس آموزشی در طرح ضیافت اندیشه بنا به تصمیم شورای سیاستگذاری این طرح به شرح ذیل می باشد.
این دروس در بخش آموزش طرح، ارائه خواهد شد که هر دانشجو به انتخاب خود، تنها در دو درس امکان حضور خواهد داشت.
درباره منابع آموزشی دروس، جزوه هایی تالیف شده که در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت و در پایان دوره از آنان ارزشیابی صورت خواهد پذیرفت.

اسامی دروس طرح ضیافت اندیشه
نام درس