چهارشنبه، ۳۱ خرداد ۱۳۹۱
پرتال دانشجویی صندوق رفاه

bimeh.jpg در حال حاضر دانشجویان محترم در این سامانه می توانند علاوه بر مشاهده مشخصات فردی و اطلاعات تحصیلی، اقساط وام های خود را به صورت الکترونیکی پرداخت نمایند.

برای ورود به سامانه اینجا کلیک کنید

نام کاربری و کلمه ی عبور : شماره ی ملی می باشد.
نکته : فرمت نام کاربری و کلمه عبور همراه با - است.
مثال: ۱-۱۱-۱۱۱-۱۱۱
 پس از ورود به سامانه ، تغییر کلمه عبور جهت استفاده از سایت الزامی می باشد.

انواع وام های اعطایی از سوی صندوق رفاه دانشجویان به  موسسه آموزش عالی جاوید جیرفت
۱. وام شهریه ( سقف اعطای وام ۰۰۰/۰۰۰/۲ ریال می باشد )
۲. وام زیارت (سقف اعطای وام ۰۰۰/۰۰۰/۴ ریال  می باشد )

مراحل اخذ دفتر چه اقساط وام دانشجویی
پس از تایید فارغ التحصیلی دانشجو توسط آموزش جهت انجام امور صدور دفترچه اقساط دانشجو بایستی به امور دانشجویی مراجعه نموده و مراحل زیر را  به انجام رساند.
۱. تکمیل  فرم مربوطه
۲. دریافت فیش ۱۰% وام خود وپرداخت ان و تحویل فیش واریزی (در صورت عدم تحویل فیش به هیچ عنوان اقدامی برای صدور دفترچه صورت نخواهد گرفت )
۳. دریافت دفترچه اقساط و تکمیل فرم دریافت
لازم به ذکر است از زمان واریز ۱۰% بدهی و تحویل فیش آن  تا صدور دفترچه  ۱۰ روز کاری طول خواهد کشید.

دانشجویان گرامی توجه داشته باشند :
 در صورت عدم اقدام تا ۹ ماه پس از تاریخ فارغ التحصیلی برای صدور دفترچه اقساط کل مبلغ وام یکجا باید به صندوق رفاه دانشجویان مسترد گردد و پرونده به حوزه حقوقی صندوق رفاه ارجاع داده خواهد شد  .
در صورت عدم پرداخت اقساط، پرونده به حوزه حقوقی از سوی صندوق رفاه دانشجویان انتقال داده می شود و به صورت قانونی و یک جا از ضامن اخذ خواهد شد.
جهت آگاهی از آخرین اخبار وام دانشجویی به سایت صندوق رفاه دانشجویان به آدرس www.swf.irمراجعه نمایید.

روایط عمومی موسسه آموزش عالی جاوید