دوشنبه، ۱۲ تیر ۱۳۹۱
اینترنت wireless در دانشگاه

از تیرماه سال ۱۳۹۱ با توجه به اختصاص کافی نت دانشگاه جهت برگزاری آزمون تافل اینترنتی(IBT)، همانطور که وعده داده شده بود اینترنت Wi-Fi به صورت رایگان در محوطه داخلی دانشگاه (با پوشش کل محوطه) نصب و قابل بهره برداری شد.

در حال حاضر اینترنت وایرلس با پهنای باند ۵۱۲kb به صورت دانلود نامحدود در اختیار دانشجویان قرار دارد و در صورت نیاز، پهنای باند به ۲ برابر میزان فعلی افزایش داده خواهد شد.

خدمات مذکور دارای password می باشد که این رمز به صورت رایگان در بوردهای دانشگاه قابل مشاهده می باشد.

با توجه به مجهز بودن تعداد زیادی از کلاس های دانشگاه به دستگاه ویدئو پروژکتور سقفی، تلاش گردیده کلاس ها نیز تحت پوشش اینترنت وایرلس قرار گیرند تا مدرسین بتوانند از این خدمات در هنگام اجرای کلاس درس در صورت نیاز، استفاده نمایند.

برای مشاهده اطلاعیه واحد انفورماتیک در خصوص بازدید وب سایت اینجا کلیک کنید

واحد انفورماتیک موسسه آموزش عالی جاوید