پنجشنبه، ۲۲ تیر ۱۳۹۱
اطلاعیه کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم تابستان ۹۱

شنبه مورخ ۲۱/۰۵/۹۱ الی پنج شنبه مورخ ۲۶/۰۵/۹۱
(با مراجعه به واحد اداری- مالی)

به علت تغییر در نرم افزار آموزشی از نرم افزار موجود به نرم افزار گلستان، ارائه کارت ورود به جلسه در ترم تابستان ۹۱ به طور استثناء صرفاً به صورت حضوری ارائه می گردد و ارائه آن از طریق کاربری سایت مقدور نمی باشد

به دانشجویان گرامی توصیه می گردد موارد ذیل را به دقت مطالعه نمایند:
۱. دانشجویان گرامی می توانند کارت ورود به جلسه خود را به صورت حضوری با مراجعه به واحد اداری دریافت نمایند.
۲. کارت های ورود به جلسه ای که تاییدیه آموزش و مالی داشته باشند آماده تحویل خواهند بود.
۳. آماده نبودن کارت ورود به جلسه دانشجو، به معنی نقص در مدارک پرونده آموزشی و یا بدهکاری شهریه و خوابگاه دانشجو خواهد بود. در این صورت سریعا به واحد اداری- مالی مراجعه و نسبت به رفع مشکل خود اقدام نمایید.
۴. در صورت رفع مشکل ظرف ۲۴ ساعت بعد جهت دریافت کارت به دانشگاه مراجعه نمایید.
۵. خارج از زمانبندی فوق و در ایام امتحانات به هیچ عنوان کارت ورود به جلسه ارائه نمی گردد.
۶. قطعاً از ورود دانشجویانی که کارت ورود به جلسه (تایید شده واحد آموزش و امور مالی) دانشگاه را نداشته باشند به سالن امتحانات جلوگیری بعمل خواهد آمد.
۷. در حفظ و نگهداری کارت ورود به جلسه خود دقت نمایید. هرگونه یادداشت بر روی این کارت به منزله تقلب خواهد شد.
۸. توصیه می گردد حتماً دستورالعمل امتحانات پایان ترم را که در سایت دانشگاه قرار داده شده است به دقت مطالعه نمایید.

با آرزوی موفقیت برای کلیه دانشجویان
اداره امتحانات موسسه آموزش عالی جاوید