جمعه، ۱۰ شهریور ۱۳۹۱
اطلاعیه واحد آموزش در خصوص انتخاب واحد نیمسال اول ۹۲-۹۱

اطلاعیه واحد آموزش در خصوص انتخاب واحد نیمسال اول ۹۲-۹۱

انتخاب واحد از روز سه شنبه مورخ ۱۴/۰۶/۹۱ الی یکشنبه مورخ ۱۹/۰۶/۹۱ صرفاً از طریق اینترنتی انجام می پذیرد.
نکته: کلیه دانشجویان موظفند قبل از انجام انتخاب واحد بدهی قبلی خود را به علاوه مبلغ ۰۰۰/۳۰۰ تومان علی الحساب شهریه نیمسال اول سال تحصیلی ۹۲-۹۱ را پرداخت نمایند.
۱. انتخاب واحد صرفا از طریق نرم افزار آموزشی جدید موسسه (گلستان) انجام می پذیرد. راهنمای انتخاب واحد در سیستم آموزشی گلستان در قسمت خدمات تحت وب وبسایت موجود می باشد.
۲. دانشجویانی که در ایام فوق اقدام به ثبت نام ننمایند می توانند در روزهای ۲۰/۰۶/۹۱ الی ۲۱/۰۶/۹۱ انتخاب واحد با تاخیر انجام دهند. برای این عده از دانشجویان به هیچ عنوان ظرفیت جدیدی باز نخواهد شد و حداکثر ۱۴ واحد درسی ارائه می گردد. لازم به ذکر است در ایام حذف و اضافه نیز امکان اخذ بیش از ۱۴ واحد درسی برای این عده مقدور نمی باشد.
۳. دانشجویانی که در ایام فوق انتخاب واحد ننمایند به علت ثبت نام از دانشجویان جدیدالورود تا ایام حذف و اضافه مجاز به انتخاب واحد نخواهند بود و حداکثر ۱۴ واحد درسی در صورت خالی ماندن ظرفیت کلاس ها دریافت می نمایند و غیبت های کلاسی برگزار شده آنها محاسبه می شود.
۴. مسئولیت عدم رعایت پیش نیاز و هم نیاز بر عهده دانشجو می باشد و دانشگاه مجاز است در هر مرحله از تحصیل اقدام به حذف آموزشی دروس غیرمجاز نماید. اخذ دروسی که تداخل زمانی در برنامه هفتگی یا برنامه امتحانات داشته باشند تحت هر شرایطی مجاز نبوده و در صورت عدم رعایت درس یا دروس مربوطه حذف آموزشی خواهد شد.
۵. چنانچه درس یا دروسی حذف آموزشی گردد شهریه آن مسترد نمی گردد.
۶. دانشجویانی که در نیمسال اول سال تحصیلی جاری میهمان بوده اند موظفند ریز نمرات خود را حداکثر تا روز سه شنبه مورخ ۲۱/۰۶/۹۱ به واحد آموزش تحویل نمایند. در غیراینصورت مجوز انتخاب واحد نخواهند داشت.
۷. طبق تبصره ۱ ماده ۱۴ آیین نامه آموزشی غیبت در کلاسها تا پایان حذف و اضافه، جزو غیبت های ۳/۱۶ محسوب می گردد.
۸. دانشجویان دقت نمایند در هر ترم فقط مجاز به انتخاب یک درس از گروه معارف می باشند و موارد استثناء با تایید معاون آموزشی امکان پذیر است.
۹. دانشجویانی که ترم آخر هستند و نیاز به دریافت بیش از ۲۰ واحد درسی دارند (تا سقف ۲۴ واحد)، باید در مدت انتخاب واحد فعلا ۲۰ واحد انتخاب نمایند و در زمان حذف و اضافه حضوراً به واحد آموزش مراجعه و نسبت به ترمیم انتخاب واحد خود اقدام نمایند.
نکته ۱: دانشجویانی که قصد دارند دروس پیش نیاز را به صورت هم نیاز اخذ نمایند، می بایست انتخاب واحد عادی خود را انجام داده و در زمان شروع کلاس ها حضورا به اداره آموزش مراجعه و فرم مشکلات آموزشی را تکمیل و تحویل آموزش نمایند. چنانچه آموزش با درخواست دانشجو موافقت نمود در مهلت حذف و اضافه حضوراً اقدام به ترمیم انتخاب واحد خود نمایند.
نکته ۲: ضمناً به اطلاع می رساند چنانچه دانشجویان در ترم های گذشته، دروسی را به صورت هم نیاز اخذ نموده اند اگر درس پیش نیاز را نمره مردودی گرفته باشند درس هم نیاز در هر مرحله از تحصیل حذف آموزشی می گردد و عواقب آن برعهده شخص دانشجو است.
۱۰. دانشجویان ۲ ترم مشروط تا اطلاع ثانوی حق انتخاب واحد را ندارند لذا به این دسته از دانشجویان فوق تذکر داده می شود درخواست ادامه تحصیل خود را همراه با مشکلاتی که باعث مشروط شدن آنها گردیده (اعم از پزشکی، خانوادگی و ..) حضوراً به آموزش تحویل و در صورت صدور مجوز ادامه تحصیل از طرف کمیسیون موارد خاص، اجازه انتخاب واحد داده می شود.
 تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۱-۹۲
انتخاب واحد(به صورت اینترنتی):سه شنبه مورخ ۱۴/۰۶/۹۱ الی یکشنبه مورخ ۱۹/۰۶/۹۱
ثبت نام با تاخیر:۲۰/۰۶/۹۱ الی ۲۱/۰۶/۹۱ (ارائه حداکثر ۱۴ واحد درسی در صورت خالی ماندن ظرفیت کلاسی)
حذف و اضافه دروس (به صورت اینترنتی):شنبه مورخ ۲۲/۰۷/۹۱ الی سه شنبه مورخ ۲۵/۰۷/۹۱
شروع کلاس ها: شنبه مورخ ۰۱/۰۷/۹۱
حذف اضطراری تکدرس: دوشنبه مورخ ۰۶/۰۹/۹۱ الی سه شنبه مورخ ۰۷/۰۹/۹۱
پایان کلاس ها: شنبه مورخ ۰۹/۱۰/۹۱
شروع و پایان امتحانات : شنبه مورخ ۱۶/۱۰/۹۱ الی دوشنبه مورخ ۰۲/۱۱/۹۱
نکته: زمان امتحان دروس عملی توسط مدرس درس تعیین می گردد.
نکته: در روزهای جمعه و تعطیلات رسمی امتحانات پایان ترم برگزار نمی گردد.

واحد آموزش موسسه آموزش عالی جاوید جیرفت