دوشنبه، ۱۳ شهریور ۱۳۹۱

برای دریافت فایل pdf این اطلاعیه اینجا کلیک کنید

فونت های مورد نیاز

اطلاعیه امور مالی در خصوص انتخاب واحد نیمسال اول ۹۲-۹۱

انتخاب واحد از روز سه شنبه مورخ ۱۴/۰۶/۹۱ الی یکشنبه مورخ ۱۹/۰۶/۹۱ صرفاً از طریق اینترنتی انجام می پذیرد.

کلیه دانشجویان موظفند قبل از انجام انتخاب واحد بدهی قبلی خود را به علاوه مبلغ ۰۰۰/۳۰۰ تومان علی الحساب شهریه نیمسال اول سال تحصیلی ۹۲-۹۱ از طریق یکی از روش های پرداختی زیر انجام دهند:

روش اول: با مراجعه به بانک(مشابه ترم های گذشته)
مراجعه به بانک و واریز مبلغ علی الحساب۰۰۰/۳۰۰ تومان و ارائه فیش به واحد امور مالی و یا فکس به شماره ۲۴۱۳۴۴۹-۰۳۴۸
شماره حساب: ۰۲۱۵۹۴۰۴۳۶۰۰۱(جدید) و یا ۰۱۰۶۱۳۵۱۸۶۰۰۶ (قدیم) بانک ملی حساب سیبا به نام موسسه آموزش عالی جاوید جیرفت قابل پرداخت در کلیه شعب بانک ملی سراسر کشور
نکته: ترجیحاً مبالغ نقدی را به حساب جدید موسسه به شماره ۰۲۱۵۹۴۰۴۳۶۰۰۱ واریز نمائید.
نکته: مطابق ترم های گذشته ارائه شناسه واریزی جهت پرداخت الزامیست.

برای دریافت شناسه بانکی خود روی لینک ذیل کلیک کنید

روش دوم: پرداخت الکترونیکی:از نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۲-۹۱ فعال می شود

نکات مهم:
۱. با توجه به اینکه نرم افزار گلستان زمینه اینترنتی دارد دانشجویان موظفند قبل از ایام انتخاب واحد نسبت به فعال سازی فایل خود اقدام نمایند و انجام آن را به روزهای انتخاب واحد موکول نکنند چراکه روزهای انتخاب واحد به علت حجم بالای مراجعه دانشجویان و هم زمان بودن انتخاب واحد در کلیه دانشگاه های کشور، ممکن است سرعت اینترنت مطلوب نباشد.
۲. دانشجویانی که تا قبل از شروع انتخاب واحد مبلغ علی الحساب خود را واریز ننمایند(تا روز سه شنبه مورخ ۱۴/۰۶/۹۱) در ایام انتخاب واحد ۴۸ ساعت پس از واریز شهریه، فایل انتخاب واحد آنها باز خواهد شد.
۳. در صورت وجود هرگونه مشکلی در زمینه پرداخت شهریه در ایام انتخاب واحد، با واحد امور مالی  با شماره تلفن ۲۴۱۵۵۸۵ و یا به صورت حضوری سرکار خانم ماریکی مراجعه نمایند تا امکان انتخاب واحد ایشان فعال گردد.
- دانشجویانی که سهمیه شاهد، بهزیستی، کمیته امداد و یا صندوق رفاه داشته باشند موظفند شهریه ی خود را همانند سایر دانشجویان پرداخت نمایند در صورتی که در آینده مبلغی توسط سازمان مربوطه واریز شود به حساب بستانکاری وی منظور می گردد.

شماره حساب های موسسه:
۱. شماره حساب امور شهریه:
بانک ملی مرکزی شعبه جیرفت کد ۸۲۵۱
آدرس: جیرفت - میدان امام خمینی(ره) – بانک ملی مرکزی جیرفت
شماره حساب قدیم: ۰۱۰۶۱۳۵۱۸۶۰۰۶
شماره حساب جدید: ۰۲۱۵۹۴۰۴۳۶۰۰۱
نوع حساب: سیبا- فراگیر:  قابل پرداخت درکلیه شعب بانک ملی سراسر کشور
نام صاحب حساب: موسسه آموزش عالی جاوید جیرفت
 شماره حساب امور خوابگاه ها:
بانک اقتصاد نوین شعبه جیرفت(کد ۲۷۴۱)
آدرس: جیرفت، خیابان تختی جنوبی، روبروی اداره پست
شماره حساب: ۱-۴۰۱۰۴۷۳-۲-۲۷۴۱