Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'UTC' for 'UTC/0.0/no DST' instead in /home/javidac/public_html/counter_site.php on line 16

شنبه، ۱۱ شهریور ۱۳۹۱
اطلاعیه واحد انفورماتیک در خصوص انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی ۹۲-۹۱

اطلاعیه واحد انفورماتیک در خصوص انتخاب واحد نیمسال اول ۹۲-۹۱
انتخاب واحد از روز سه شنبه مورخ ۱۴/۰۶/۹۱ الی یکشنبه مورخ ۱۹/۰۶/۹۱ صرفاً از طریق اینترنتی انجام می پذیرد.
کلیه دانشجویان موظفند قبل از انجام انتخاب واحد بدهی قبلی خود را به علاوه مبلغ ۰۰۰/۳۰۰ تومان علی الحساب شهریه نیمسال اول سال تحصیلی ۹۲-۹۱ پرداخت نمایند.
نکات مهم واحد انفورماتیک:
۱. در صورت غیرفعال بودن فایل ابتدا از عدم بدهکاری خود اطمینان حاصل نموده و در صورت عدم رفع مشکل به خانم پورحسین (اداری- مالی) مراجعه کنید و یا با شماره تلفن های دانشگاه تماس حاصل نمایید. در ایام انتخاب واحد سوالات خود را به آدرس الکترونیکی info@javid.ac.irبا ذکر مشخصات ایمیل بزنید و پاسخ خود را کمتر از ۲۴ ساعت دریافت نمایید.
۲. با توجه به تغییر در نرم افزار آموزشی از نیمسال اول سال تحصیلی ۹۲-۹۱ ورود به نرم افزار آموزشی قبلی مقدور نمی باشد و دانشجویان می توانند با کد کاربری و کلمه عبور جدید از قسمت خدمات تحت وب سایت وارد فایل خود شوند.
کد کاربری دانشجو : شماره دانشجویی
کلمه عبور دانشجو: شماره شناسنامه
۳. دانشجویان موظفند به محض ورود به فایل خود کلمه عبور خود را تغییر دهند.
۴. توصیه می گردد با مراجعه روزانه به وبسایت دانشگاه به آدرس www.javid.ac.ir از آخرین اطلاعیه ها و تغییرات مطلع شوید.همچنین جهت دریافت مشاوره آموزشی به واحد آموزش موسسه مراجعه نمایید.
۶. راهنمای انتخاب واحد با سیستم آموزشی گلستان در قسمت خدمات تحت وب موجود می باشد.
۵.  برای ورود به سامانه آموزشی از مرورگر اینترنت اکسپلورر ۸ و به بالا استفاده نمائید.

واحد انفورماتیک موسسه آموزش عالی جاوید جیرفت