پنجشنبه، ۳۰ شهریور ۱۳۹۱
قابل توجه دانشجویانی که تا کنون انتخاب واحد ننموده اند (بسیار مهم)

این دسته از دانشجویان می بایست هرچه سریعتر مبلغ علی الحساب ثبت نام نیمسال اول سال تحصیلی ۹۲-۹۱ به مبلغ ۰۰۰/۳۰۰ تومان را به حساب بانک ملی به شماره حساب  ۰۲۱۵۹۴۰۴۳۶۰۰۱ به نام موسسه آموزش عالی جاوید واریز نمایند و فیش واریزی آن را به واحد مالی تحویل دهند تا بتوانند در زمان حذف و اضافه انتخاب واحد نمایند در غیراینصورت وضعیت تحصیلی آنها عدم مراجعه درج می گردد و حق ادامه تحصیل را نخواهند داشت.

بدیهی است هیچگونه عملیات انتخاب واحدی تا زمان حذف و اضافه انجام نمی شود. لذا از مراجعه حضوری به واحد آموزش در این زمینه جدا خودداری نمایید.

همچنین به اطلاع آندسته از دانشجویانی که  وضعیت ادامه تحصیل آنها به کمیسیون موارد خاص ارجاع شده می رساند به زودی وضعیت موافقت و یا عدم موافقت با ادامه تحصیل این دسته از دانشجویان اعلام خواهد شد.

واحد آموزش موسسه