Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'UTC' for 'UTC/0.0/no DST' instead in /home/javidac/public_html/counter_site.php on line 16

سه شنبه، ۰۴ مهر ۱۳۹۱
اطلاعیه پذیرفته شدگان کاردانی پیوسته - کنکور فنی حرفه ای۹۱

ضمن عرض تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و موفقیت شما عزیزان در آزمون فنی حرفه ای و کار و دانش سال ۱۳۹۱ به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان محترم در این دانشگاه می رساند ثبت نام در روزهای شنبه مورخ ۰۸/۰۷/۹۱ الی یکشنبه مورخ ۱۶/۰۷/۹۱ انجام می پذیرد.

کلیه اطلاعیه های مورد نیاز پذیرفته شدگان طبق بندهای زیر قابل مشاهده می باشد. فایل ها به فرمت PDF درج شده است.
در صورت نیاز، برای دریافت نرم افزار Acrobat Reader اینجا کلیک کنید.
نکته: برخی از بندهای زیر فاقد فایل می باشد که تا قبل از زمان ثبت نام تکمیل می گردد.

۳. راهنمای مراحل ثبت نام در دانشگاه
۱۲. چارت دروس