سه شنبه، ۰۵ دی ۱۳۹۱
دستورالعمل امتحانات پایانی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۲-۹۱

محل برگزاری امتحانات:  جیرفت- بلوار امام خمینی(ره) –  بعد از پل ملنتی- جنب هنرستان فنی شهید بهشتی- حسینیه فرهنگیان

۱. دریافت کارت ورود به جلسه
۱. دانشجو موظف است کارت ورود به جلسه امتحانات خود را در ایام اعلام شده از طرف دانشگاه، از کاربری خود دریافت نماید.
۲. از ورود دانشجویانی که کارت ورود به جلسه نداشته باشند به سالن امتحانات خودداری می­شود و مسئولیت آن بر عهده دانشجو می باشد.

۲. مرحله شروع امتحان(برگزاری)
۱.  همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحانی در جلسات امتحان الزامی است.
۲. دانشجو موظف است حداقل ۱ساعت  قبل از شروع امتحان در محل امتحانات حضور داشته باشد و از شماره صندلی خود (مندرج در بورد مخصوص امتحانات) مطلع گردد. درب سالن ۳۰ دقیقه مانده به شروع آزمون بسته خواهد شد. ۱۵ دقیقه مانده به شروع امتحان برگه ها توزیع می گردد.
۳. دانشجو می بایست هنگام شروع امتحان روی شماره صندلی خود بنشیند. در غیر این صورت برای وی غیبت غیرموجه منظور خواهد شد.
۴. از ورود با تأخیر دانشجویان به جلسه امتحان جداً جلوگیری بعمل خواهد آمد.
۵. همراه داشتن کیف، کتاب، جزوه، فرمول، حل المسائل، تلفن همراه و هر گونه یادداشتی ولو اینکه مربوط به امتحان درس نباشد ممنوع بوده و از ورود آن به سالن امتحانات جلوگیری خواهد شد.
۶. همراه داشتن ماشین حساب مگر در مواردی که توسط استاد اعلام نموده باشد، ممنوع می­باشد.
۷. در امتحانات کتاب­باز یا جزوه­باز (Open Book) همراه داشتن حل­المسائل ممنوع می­باشد.
۸. طبق تبصره ماده ۱۵ غیبت در جلسه امتحان منجر به حذف آن درس می­گردد.
۹. چنانچه دانشجویی عمداً یا سهواً  برگه سؤال امتحان و یا چرک نویس را با خود بیرون ببرد، جزو موارد تقلب منظور خواهد شد.
۱۰. دانشجویان دقت نمایند که لیست حضور و غیاب امتحانی مربوط به هر امتحان را امضاء نمایند. عدم امضای لیست حضور و غیاب امتحانی توسط دانشجو به منزله غیبت آن درس می باشد و درس مذکور حذف می­گردد.
۱۱. صحبت­کردن، کف­نویسی، اختلال در نظم و آرامش جلسه، نزاع و توهین به کادر اجرایی و مراقبین امتحانات، عدم رعایت نظم وانضباط، عدم توجه به تذکرات مسؤلین، برهم زدن نظم جلسات امتحان تخلف محسوب شده و مراتب به شورای انضباطی دانشگاه ارسال خواهد شد.

۳. مرحله بعد از امتحان
۱. پس از پایان امتحان، با بالا نگاه داشتن دست و  با هماهنگی مراقب جلسه، برگه را تحویل و سالن امتحانات را سریعاً ترک کنید.
۲. پس از پایان امتحان تا زمان نوشتن صورتجلسه، درب سالن امتحانات بسته خواهد بود و هیچ دانشجویی حق ورود ندارد.
۳. پس از پایان آخرین امتحان کارت ورود به جلسه خود را تحویل مراقب نمایید.

۴. چگونگی پاسخگویی به سوالات امتحانی
۱.  امتحانات به شیوه جداسازی سربرگ از برگه پاسخنامه اجرا می­گردد. بنابراین هرگونه علامت­گذاری و نوشتن مشخصات دانشجو خارج از محل تعیین شده ممنوع بوده و منجر به عدم تصحیح برگه گردیده و نمره آن درس صفر منظور خواهد شد.
۲.  قبل از شروع امتحان مشخصات خود را دقیق، خوانا و بدون خط خوردگی صرفا در محل تعیین شده بنویسید.
۳.  از آنجائی­که نمرات مستمر(اعم از میان ترم، پروژه، حل تمرین، حضور غیاب و...) قبل از برگزاری امتحانات پایانی توسط اداره امتحانات از استادان دریافت و ثبت سیستم گردیده است و امتحانات پایانی به شیوه جداسازی سربرگ از ته برگ انجام می شود، تاکید می­گردد از مراجعه در این زمینه به استاد و دانشگاه جداً خودداری نمایید.
تذکر مهم :هرگونه مراجعه به استاد(اعم از درب منزل، محل کار، تماس تلفنی و غیره با واسطه و یا حضوری) جهت درخواست نمره، درصورت ارائه گزارش مکتوب توسط استاد به دانشگاه، تخلف انضباطی منظور گردیده و با فرد خاطی مطابق مقرات انضباطی(اخطار کتبی با درج در پرونده تا محرومیت از تحصیل) برخورد خواهد شد به همین منظور فرمی در اختیار استادان جهت معرفی متخلفین قرار گرفته است.

۵. نحوه درخواست تجدید نظر نمرات
۱. اعلام نمرات اولیه و نهایی صرفاً از طریق کاربری دانشجو خواهد بود.
۲. دانشجویان می توانند به مدت ۲ روز پس از اعلام نمرات اولیه تقاضای تجدید نظر نمایند.
۳. درخواست تجدید نظر به­صورت دستی و با امضای دانشجو و ارائه به واحد آموزش امکان­پذیر خواهد بود.
۴. فرم درخواست تجدید نظر صرفا از طریق سایت دانشگاه قسمت "دریافت فرم ها" و یا انتشارات دانشگاه قابل دریافت است.
۵. حداکثر ۳ روز بعد از اتمام مهلت اعتراض نمرات نهایی اعلام خواهد شد.
۶. نمرات نهایی غیر قابل تغییر می باشد (حتی دانشجویان ترم آخر)

۶. برخی از مصادیق تقلب در امتحانات
۱.  فرستادن شخص دیگری به جای خود در جلسه امتحان (علاوه بر محرومیت از تحصیل، ممنوعیت حقوقی و قضائی به همراه خواهد داشت)
۲.  به همراه داشتن نت یا نوشتن مطالب بر روی دست، پا، میز، صندلی، نیمکت و دیوار یا مانند آن و غیره (حتی در صورت عدم استفاده از آن)
۳. همراه داشتن حل المسائل و یا چسباندن برگه های اضافی به کتاب در امتحانات کتاب باز یا جزوه باز
۴.  جابجایی برگه امتحانی
۵.  استفاده از تلفن همراه(حتی در صورت عدم استفاده از آن)
۶. نگاه کردن از روی ورقه امتحانی دانشجوی مجاور و یا نشان دادن ورقه به وی
۷. خروج و بازگشت غیر مجاز به جلسه امتحان و یا هرگونه مسئله ای که تقلب محسوب گردد.

۷. برخی مجازات های ناشی از تقلب و تخلف
۱. درج نمره تنبیهی ۲۵% در کارنامه و ثبت موضوع در پرونده آموزشی.(مرتبه اول)
۲. محرومیت یک نیمسال تحصیلی.(مرتبه دوم)
۳. اخراج از دانشگاه و اعلام به مراکز گزینشی. (مرتبه سوم)

برای دریافت فایل PDF این اطلاعیه اینجا کلیک کنید.

اداره امتحانات موسسه آموزش عالی جاوید
 مورخ ۰۵/۱۰/۱۳۹۱