چهارشنبه، ۲۰ دی ۱۳۹۱
تمدید پذیرش دانشجو بدون کنکور- بهمن ۱۳۹۱

تعداد بازديد: 2055

به اطلاع می رساند از ۱۸ رشته دایر در این موسسه فقط در یک رشته در بهمن ماه سال ۱۳۹۱ دانشجوی بدون آزمون پذیرش می شود. پذیرش دانشجو در بقیه رشته صرفاً از طریق کنکور امکان پذیر می باشد.

با توجه به افزایش رشته های دانشگاه در سال آتی و گسترش قانون حذف کنکور در سایر رشته ها،  احتمال اینکه در برخی رشته های دیگر در مهر ماه سال ۱۳۹۲ دانشجو بدون کنکور پذیرش گردد وجود دارد.

هم اکنون این دانشگاه صرفاً در رشته کاردانی فنی عمران - کارهای عمومی ساختمان با کد ۴۴۸۸ مندرج در دفترچه راهنما در بهمن ماه سال ۱۳۹۱ بدون کنکور دانشجو پذیرش می نماید.

برای مشاهده صفحه مربوط به کد رشته این موسسه اینجا کلیک کنید.

برای مشاهده رشته های دایر در این موسسه اینجا کلیک کنید.

علاقمندان می توانند ضمن مطالعه دفترچه راهنما که در سایت سازمان سنجش آموزش کشور موجود می باشد از روز دوشنبه مورخ ۱۸ دی ماه ۱۳۹۱ الی یکشنبه ۲۴ دی ماه ۱۳۹۱ به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org مراجعه نمایند و نسبت به ثبت نام کد رشته مربوط به این دانشگاه اقدام نمایند.

مهلت ثبت نام متقاضیان در سایت سازمان سینجش تا روز چهارشنبه مورخ ۲۴/دی/۱۳۹۱ تمدید شد.

نتایج نهایی پذیرش متقاضیان بهمن ماه روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار خواهد گرفت.

موسسه آموزش عالی جاوید جیرفت