چهارشنبه، ۱۰ مهر ۱۳۹۲
تمدید مهلت حذف و اضافه تا روز سه شنبه مورخ ۲۳ مهر ۱۳۹۲

مهلت حذف و اضافه تا روز سه شنبه مورخ ۲۳/۰۷/۱۳۹۲ تمدید شد.

دانشجویان می توانند نسبت به حذف و یا اضافه دروس خود به طوری که حداقل و حداکثر واحد مجاز رعایت شده باشد،  اقدام نمایند.

در ایام حذف و اضافه اتاق سایت دانشگاه در اختیار دانشجویان جهت انجام عملیات حذف و اضافه قرار دارد.

حداقل واحد مجاز تشکیل ترم ۱۴ واحد و حداکثر ۲۰ واحد می باشد.(بجز دانشجویان ترم آخری)

دانشجویانی که معدل نیمسال اول آنها بالای ۱۷ باشد می توانند در ترم جاری با نظر آموزش دانشگاه ۲۴ واحد انتخاب نمایند.

در صورت نیاز به دروسی که در زمان انتخاب واحد ارائه نشده، با تکمیل فرم درخواست ارائه درس به مدیر گروه و واحد آموزش مراجعه نمایید. حداقل نفرات تشکیل گروه کلاسی ۱۵ نفر می باشد.

حذف و اضافه مخصوص دانشجویانی است که در زمان مقرر انتخاب واحد نموده باشند.

دانشجویانی که تاکنون برای ثبت نام اقدام ننموده باشند صرفا در روزهای شنبه مورخ ۲۷ مهر و یکشنبه ۲۸ مهر در صورت وجود ظرفیت کلاسی، می توانند نسبت به انتخاب حداکثر ۱۵ واحد درسی اقدام نمایند.(ثبت نام با تاخیر)

واحد آموزش موسسه