جمعه، ۰۱ خرداد ۱۳۹۴
اطلاعیه کارت ورود به جلسه امتحانات نیمسال دوم ۹۴-۱۳۹۳

برای دریافت قایل PDF این اطلاعیه اینجا کلیک کنید.

زمان شروع پرداخت الباقی شهریه: ۱۵ الی ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴

زمان دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات: ۲۸ اردیبهشت الی ۱۰ خرداد ۱۳۹۴

توصیه می گردد در روزهای ابتدایی کارت ورود به جلسه امتحانات خود را دریافت نمایید تا بتوانید نسبت به نقص­های احتمالی اقدام نمایید. در ایام پایانی مسئولین دانشگاه مشغول برنامه ­ریزی امتحانات هستند و ممکن است رفع نواقص احتمالی زمان بیشتری به طول انجامد.

برای دریافت کارت ورود به جلسه می­ بایست بخش دوم شهریه(باقیمانده شهریه) را از طریق الکترونیک پرداخت نمایید و کارت ورود به جلسه امتحانات پایانی را از کاربری خود دریافت نمایید.

کارت ورود به جلسه با پرداخت الکترونیک الباقی شهریه فعال و از طریق کاربری قابل دریافت می ­باشد.

لازم به ذکر است پرداخت نقدی از دانشجو پذیرفته نیست.

نکات مهم:

۱. خارج از زمان بندی فوق، دریافت کارت ورود به جلسه از طریق کاربری امکان­ پذیر نخواهد بود.

۲ در صورتی­که کارت ورود به جلسه فاقد عکس بود، سریعا به واحد آموزش مراجعه نمایید. از ورود دانشجویانی که کارت ورود به جلسه عکس­ دار نداشته باشند به سالن امتحانات خودداری می ­شود.

۳. کارت­ های ورود به جلسه نیازی به تاییدیه مالی و آموزش ندارند و در اندازه A۵ پرینت شود.

۴. تا قبل از روز شروع دریافت کارت ورود به جلسه، کلیه واحدهای انتخابی غیرمجاز دانشجویان (اعم از عدم رعایت هم نیاز و پیش نیاز) توسط واحد آموزش حذف آموزشی می­گردد.

۵. توصیه می ­گردد دانشجویان از روزهای ابتدایی فعال­ شدن کاربری، اقدام به دریافت کارت ورود به جلسه امتحانی خود نمایند و آن را به روزهای پایانی موکول ننمایند.

۶. پس از دریافت کارت ورود به جلسه، گروه کلاسی و نام استاد خود را کنترل و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت سریعاً به واحد آموزش مراجعه نمایید.

برای مشاهده تقویم آموزشی نیمسال دوم اینجا کلیک کنید.

واحد آموزش موسسه آموزش عالی جاوید