Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'UTC' for 'UTC/0.0/no DST' instead in /home/javidac/public_html/counter_site.php on line 16

چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳
دستورالعمل امتحانات نیمسال دوم ۹۳-۹۲

دستورالعمل امتحانات پایانی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۳-۹۲

برای دریافت فایل PDF این اطلاعیه اینجا کلیک کنید.

محل برگزاری امتحانات

جیرفت- چهارراه فرمانداری- روبروی فرمانداری جیرفت- حسینیه شهدا (حسینیه هیات رزمندگان اسلام)

موارد ضروری برای ورود به جلسه امتحانات

۱. همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحانی (دانشجو می ­بایست کارت ورود به جلسه امتحانات خود را از تاریخ ۱۴ الی ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ از کاربری خود دریافت نماید)

برای مشاهده شرایط دریافت کارت ورود به جلسه اینجا کلیک کنید.

۲. همراه داشتن کارت داتشجویی (با مراجعه به واحد امور آموزشی)

۳. مراجعه به سالن امتحانات راس ساعت اعلام شده (۱۰ دقیقه قبل از شروع درب­ های سالن بسته می ­شود)

شرایط ورود دانشجویانی که با تاخیر در جلسه امتحان حاضر می­ شوند:

الف: این دسته از دانشجویان پس از توزیع برگه ­های امتحانی بین دانشجویان حاضر در جلسه حق حضور در جلسه امتحان را خواهند داشت.(حداقل ۱۵ دقیقه پس از شروع امتحان)

ب: دقت نمایید دانشجویانی که با تاخیر در جلسه امتحان حضور یابند، تا زمانی حق ورود به جلسه امتحان را خواهند داشت که دانشجویی از جلسه امتحان خارج نشده باشد حتی اگر دانشجوی خارج شده از جلسه امتحان، هم ­رشته نباشد. بنابراین با توجه به احتمال خروج زودهنگام برخی دانشجویان، توصیه موکد می­ گردد راس زمان­بندی اعلام شده فوق در جلسه امتحان حاضر شوید. مسئولیت عدم حق ورود دانشجو به جلسه امتحان بر عهده دانشجو می­ باشد.

مرحله شروع امتحان(برگزاری)

۱. دانشجو موظف است حداقل یک ساعت  قبل از شروع امتحان در محل امتحانات حضور داشته باشد. ۱۰ دقیقه قبل از شروع درب­ های سالن بسته می­ شود.

۲. قبل از ورود به جلسه امتحانی، از بورد مخصوص امتحانات از ردیف صندلی خود مطلع شوید.

۳. پس از پایان امتحان موارد ذیل را به مسئول جمع ­آوری اوراق امتحانی تحویل نموده و  سالن امتحانات را سریعاً ترک نمایید.

×برگه سوال        ×پاسخنامه            ×چرک ­نویس یا پیش ­نویس             ×برگه فرمول(در صورت وجود)

زمان­بندی برگزاری امتحانات بدین شرح است:

ساعت امتحانی

باز شدن درب سالن امتحانات

بسته شدن درب سالن و توزیع سوالات امتحان

شروع امتحان

امتحان اول

۹ ۷:۳۰

ساعت ۷

راس ساعت ۷:۳۰

امتحان دوم

راس ساعت ۱۰

امتحان سوم

راس ساعت ۱۳

امتحان چهارم

ساعت ۱۵

راس ساعت ۱۵:۳۰

مواردی که منجر به درج غیبت امتحانی می­گردد

۱. عدم نشستن در ردیف تعیین شده درس مربوط به خود

۲. عدم امضای لیست حضور و غیاب امتحانی
۳. عدم حضور در جلسه امتحان
نکته:پس از حضور در جلسه امتحان،دانشجو تا زمانی­که لیست حضور غیاب امتحانی را امضا ننموده باشد،حق ترک جلسه را نخواهد داشت. درغیر اینصورت در آن درس نمره صفر درج می­ گردد.

نکته: مطابق ماده ۱۵ ایین­ نامه آموزشی غیبت در امتحان پایانی منجر به حذف درس مذکور می­ گردد.

برخی از مصادیق تقلب در امتحانات

۱.  همراه داشتن تلفن همراه(حتی در صورت عدم استفاده از آن)

۲.  فرستادن شخص دیگری به جای خود در جلسه امتحان (علاوه بر محرومیت از تحصیل، ممنوعیت حقوقی و قضائی به همراه خواهد داشت)

۳.  به همراه داشتن نت یا نوشتن مطالب بر روی دست، پا، میز، صندلی، نیمکت و دیوار یا مانند آن و غیره (حتی در صورت عدم استفاده از آن)

۴.  همراه داشتن حل المسائل و یا چسباندن برگه های اضافی به کتاب در امتحانات کتاب باز یا جزوه باز (Open Book)

۵.  جابجایی برگه امتحانی

۶. صحبت ­کردن، کف ­نویسی، اختلال در نظم و آرامش جلسه، نزاع و توهین به کادر اجرایی و مراقبین امتحانات، عدم رعایت نظم و انضباط، عدم توجه به تذکرات مسؤلین، برهم زدن نظم جلسات امتحان

۷. بردن برگه سؤال امتحان و یا چرک­نویس یا فرمول به بیرون از جلسه

۸. همراه داشتن ماشین حساب(مگر در مواردی که توسط استاد از قبل اعلام شده باشد)

۹. نگاه کردن از روی ورقه امتحانی دانشجوی مجاور و یا نشان دادن ورقه به وی

نکته بسیار مهم:

همراه داشتن کیف، کتاب، جزوه، فرمول، حل المسائل، تلفن همراه و هر گونه یادداشتی(ولو اینکه مربوط به امتحان درس نباشد) در جلسه امتحان ممنوع می­باشد.

نکته: به علت اینکه آوردن کیف و سایر موارد بند الف به جلسه امتحان ممنوع بوده و در سالن امتحانات محلی برای نگهداری این اقلام وجود ندارد توصیه می ­گردد با توجه به احتمال مفقود شدن آن، از همراه آوردن این اقلام خودداری نمایید.

برخی مجازات های ناشی از تقلب و تخلف امتحانات

۱. درج نمره تنبیهی ۲۵ % در کارنامه و ثبت موضوع در پرونده آموزشی(مرتبه اول)- حتی در صورت کسب نمره کامل درس

۲. محرومیت یک نیمسال تحصیلی(مرتبه دوم)

۳. اخراج از دانشگاه و اعلام به وزارت علوم جهت درج در سوابق دانشجو(مرتبه سوم)