جمعه، ۲۰ شهریور ۱۳۹۴
اطلاعیه حذف و اضافه(ترمیم) دروس نیمسال اول سال تحصیلی ۹۵-۱۳۹۴

حذف و اضافه دروس روزهای شنبه و یکشنبه مورخ ۲۱ و ۲۲ شهریور ۱۳۹۴ برگزار می گردد.

دانشجویان می توانند نسبت به حذف و یا اضافه دروس خود به طوری که حداقل و حداکثر واحد مجاز رعایت شده باشد،  اقدام نمایند.
در ایام حذف و اضافه اتاق سایت دانشگاه در اختیار دانشجویان جهت انجام عملیات حذف و اضافه قرار دارد.
حداقل واحد مجاز تشکیل ترم ۱۴ واحد و حداکثر ۲۰ واحد می باشد.(بجز دانشجویان ترم آخری که می توانند تا ۲۴ واحد درسی انتخاب نمایند)
دانشجویانی که معدل نیمسال قبلی آنها بالای ۱۷ باشد می توانند در ترم جاری با در صورت موافقت گروه آموزشی تا سقف ۲۴ واحد درسی انتخاب نمایند.
در صورت نیاز به دروسی که در زمان انتخاب واحد ارائه نشده، با تکمیل فرم درخواست ارائه درس به مدیر گروه و واحد آموزش مراجعه نمایید. حداقل نفرات تشکیل گروه کلاسی ۱۵ نفر می باشد.

حذف و اضافه مخصوص دانشجویانی است که در زمان مقرر انتخاب واحد نموده باشند.

دانشجویانی که تاکنون برای ثبت نام اقدام ننموده باشند صرفا در روزهای پنجشنبه ۲۶شهریورماه الی شنبه مورخ ۲۸ شهریور ماه در صورت وجود ظرفیت کلاسی، می توانند نسبت به انتخاب حداکثر ۱۵ واحد درسی اقدام نمایند.(ثبت نام با تاخیر).

شرایط ثبت نام با تاخیر:
الف. انتخاب واحد با تاخیر مخصوص دانشجویانی است که در ایام مجاز انتخاب واحد ننموده اند.
ب: ارائه حداکثر ۱۵ واحد درسی در صورت خالی ماندن ظرفیت کلاسی(حتی دانشجویان ترم آخری)
ج. پرداخت شهریه کامل هنگام ثبت نام (بدون تسهیلات دو قسط ابتدا و انتهای ترم)
د: بدون باز شدن ظرفیت جدید توسط آموزش
ه: بدون حق انجام حذف و اضافه(ترمیم) دروس با توجه به اینکه ثبت نام با تاخیر بعد از حذف و اضافه دروس می باشد.
واحد آموزش موسسه