جمعه، ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
ثبت نام الکترونیکی بن کتاب ویژه دانشجویان- نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

همزمان با برگزاری بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، امکان دریافت بن کتاب برای دانشجویان فراهم می شود.
دانشجویان متقاضی دریافت کارت الکترونیک یارانه ای کتاب از ۳۱ فروردین ماه می توانند به سامانه ثبت نام به نشانی Tibf.net مراجعه کنند.

هیچ محدودیتی برای ثبت نام بن کارت های دانشجویی وجود ندارد و دانشجویان تا شروع نمایشگاه می توانند اقدام به ثبت نام کنند.

بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با شعار «خواندن، گفت و گو با جهان» از چهارشنبه ۱۶ تا ۲۶ اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی(ره) برگزار می شود.

دانشجویان هنگام ثبت نام می‌توانند اقدام به درخواست کارت برای خرید در نمایشگاه کتاب تهران ارائه کرده یا درخواست صدور کارت مجازی برای خرید از نمایشگاه آنلاین کتاب تهران ارائه دهند.

فهرست تمامی افرادی که در سامانه ثبت نام می‌کنند با فهرست دانشجویان که از طریق مراجع ذیصلاح (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی) در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفته است، مطابقت داده شده و در صورت تأیید هویت، شماره رهگیری برای آنان صادر می‌شود.

متقاضیان پس از ثبت نام و تأیید هویت و پرداخت سهم دانشجو (به صورت اینترنتی) برای دریافت بن کارت لازم است صرفاً به شعبه‌ای که در زمان ثبت نام انتخاب کرده اند، مراجعه کنند.

مدارک لازم هنگام دریافت کارت عبارتند از کارت دانشجویی معتبر، کارت ملی و شماره رهگیری ثبت‌نام در سامانه.

هر دانشجو مجاز به دریافت یک کارت الکترونیکی یارانه‌ای کتاب است.

یارانه پرداختی برای خرید کتاب از بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران است.