جمعه، ۲۰ تیر ۱۳۹۳
اطلاعیه امتحانات پایانی تابستان ۹۳ و کارت ورود به جلسه امتحانات

برای مشاهده و دریافت فایل PDF این اطلاعیه اینجا کلیک کنید.

محل برگزاری امتحانات
امتحانات پایانی تابستان ۱۳۹۳ در محل دانشگاه جاوید برگزار می­گردد

زمان برگزاری امتحانات
زمان شروع امتحانات: شنبه مورخ ۲۵ مرداد ۱۳۹۳
زمان پایان امتحانات: چهارشنبه مورخ ۲۹ مرداد ۱۳۹۳

کارت ورود به جلسه امتحانات
۱. دانشجویان گرامی می­توانند کارت ورود به جلسه امتحانات خود را از تاریخ ۲۰ الی ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ از کاربری خود در نرم­افزار آموزشی دریافت نمایند.
۲. در صورتی­که کارت ورود به جلسه فاقد عکس بود، سریعا به واحد آموزش مراجعه نمایید. از ورود دانشجویانی که کارت ورود به جلسه عکس­دار نداشته باشند به سالن امتحانات خودداری می­گردد(دانشجویان میهمان دقت لازم را در این زمینه بعمل آورند).
۳. کارت­های ورود به جلسه نیازی به تاییدیه مالی و آموزش ندارند و در اندازه A۵ پرینت شود.
۴. برای فعال شدن دریافت کارت ورود به جلسه امتحانی، پرداخت الباقی شهریه الزامی است.
۵. در صورت وجود، بدهی قبلی دانشجویان به مبلغ مذکور اضافه می­گردد.
۶. پرداخت الباقی شهریه صرفاً از طریق پرداخت الکترونیکی امکان­پذیر است. راهنمای پرداخت الکترونیکی در وب­سایت دانشگاه موجود می­باشد.

شرایط ورود دانشجویانی که با تاخیر در جلسه امتحان حاضر می­شوند:
الف: این دسته از دانشجویان پس از توزیع برگه­های امتحانی بین دانشجویان حاضر در جلسه حق حضور در جلسه امتحان را خواهند داشت. (حداقل ۱۵ دقیقه)
ب: دقت نمایید دانشجویانی که با تاخیر در جلسه امتحان حضور یابند، تا زمانی حق ورود به جلسه امتحان را خواهند داشت که دانشجویی از جلسه امتحان خارج نشده باشد حتی اگر دانشجوی خارج شده از جلسه امتحان، هم­رشته نباشد. بنابراین با توجه به احتمال خروج زودهنگام برخی دانشجویان، توصیه موکد می­گردد راس زمان­بندی اعلام شده فوق در جلسه امتحان حاضر شوید. مسئولیت عدم حق ورود دانشجو به جلسه امتحان بر عهده دانشجو می­باشد.

مرحله شروع امتحان(برگزاری)
۱. دانشجو موظف است حداقل یک ساعت  قبل از شروع امتحان در محل امتحانات حضور داشته باشد. ۱۰ دقیقه قبل از شروع درب­های سالن بسته می­شود.
۲. قبل از ورود به جلسه امتحانی، از بورد مخصوص امتحانات از شماره صندلی خود مطلع شوید.
۳. پس از پایان امتحان موارد ذیل را به مسئول جمع­آوری اوراق امتحانی تحویل نموده و سالن امتحانات را سریعاً ترک نمایید.
    ×برگه سوال×پاسخنامه×چرک­نویس یا پیش­نویس×برگه فرمول(در صورت وجود)

زمان­بندی برگزاری امتحانات بدین شرح است:

ساعت امتحانی
باز شدن درب سالن امتحانات