چهارشنبه، ۱۹ آذر ۱۳۹۳
قهرمانی تیم فوتسال دانشگاه جاوید جیرفت در مسابقات یادواره شهدای دانشجو

تیم فوتسال دانشگاه جاوید در رقابت های قهرمانی مسابقات یادواره شهدای دانشجو که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، موفق به کسب مقام قهرمانی شد.

این مسابقات به منظور تقدیر و یادبود شهدای دانشجو و با حضور دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه  جیرفت، آموزشکده فنی، دانشگاه آزاد و دانشگاه جاوید برگزار شد. تیم فوتسال دانشگاه جاوید موفق شد با شکست تیم­های سایر دانشگاه­های شهرستان جیرفت به جام قهرمانی این دوره از مسابقات دست یابد.  در این مسابقات نایب قهرمانی مسابقات به دانشگاه آزاد رسید و تیم دانشگاه جیرفت به جایگاه سوم دست یافت.

در مراسم اختتامیه، که با حضور مسئولین دانشگاه ها در سالن فوتسال دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، ضمن اهدای جام قهرمانی به تیم های اول تا سوم، به هر یک از بازیکنان تیم های قهرمان لوح تقدیر اهدا گردید.

برای مشاهده تصاویر روی اعداد زیر کلیک کنید.

۱  ۲  ۳  ۴  ۵  ۶

مجتبی محمودی