جمعه، ۲۸ آذر ۱۳۹۳
دیدار مسئولین حوزه علمیه و دانشگاه جاوید به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه

وحدت حوزه و دانشگاه، یعنی حرکت پایه­ های علم و دین (مقام معظم رهبری)

به منظور گرامیداشت هفته وحدت حوزه و دانشگاه که هر ساله در تاریخ ۲۷ آذر، مصادف با سالروز شهادت استاد شهید مفتح برگزار می­شود، تعدادی از مسئولین و اعضای هیات علمی دانشگاه جاوید با مسئولین و مدرسین حوزه علمیه جیرفت در محل مدرسه حوزه علمیه دیدار نمودند.

در این دیدار خانم مهندس ابراهیم زاده معاونت محترم فرهنگی دانشگاه، ضمن گرامیداشت سالروز شهادت آیت الله مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه، بر وحدت بیش از پیش حوزه علمیه جیرفت و دانشگاه جاوید تاکید نمودند.

همچنین ایشان از حضور بیشتر روحانیون در برگزاری نماز جماعت و سخنرانی بین دو نماز، شرکت در کرسی های آزاد اندیشی، مشاوره قبل از ازدواج از دیدگاه دین، برگزاری کارگاه های پیرامون مبارزه با جنگ نرم و حضور در برخی جلسات فرهنگی دانشگاه( با توجه به موضوع جلسه) دعوت به عمل آوردند که به همین منظور، برنامه های ویژه ای در این خصوص تدوین شد.

در پایان ضمن معرفی و اهدای برخی محصولات فرهنگی، مقرر شد این جلسات در محل دانشگاه و حوزه در طول سال تحصیلی پی گرفته شود.

hoze pic.jpg

مجتبی محمودی