جمعه، ۱۲ دی ۱۳۹۳
برگزاریworkshop آموزشی آشنایی مدرسان با شیوه ها و فنون نوین تدریس در دانشگاه جاوید

کارگاه آموزشی "شیوه ها و فنون تدریس" ویژه اساتید با حضور پرفسور علوی عضو هیات علمی دانشگاه شهید باهنرکرمان، با هدف آشنایی مدرسان با شیوه ها و فنون تدریس روز پنج شنبه مورخ ۱۱ دیماه ۱۳۹۳ درمحل دانشگاه برگزار شد.

این کارگاه با مشارکت اعضای هیات علمی و سایر مدرسان دانشگاه جاوید در دو مرحله صبح و عصر برگزار شد و پروفسور علوی به نکات و شیوه های مهم تدریس از جمله روش های افزایش اعتماد به نفس، روش های برقراری ارتباط استاد و دانشجو، ایجاد انگیزش در دانشجو، ایجاد استمرار توجه دانشجویان به کلاس، ارائه طرح درس مناسب، عوامل تاثیرگذار در افزایش یادگیری دانشتجویان و .... پرداختند.

همچنین در این کارگاه از تعدادی از مدرسان حاضر در جلسه خواسته شد که طرح درسی را جهت بررسی و اصلاحات احتمالی ارائه نمایند.

در ادامه مدرسان ایده ها و تجربیات خود را در خصوص شیوه های تدریس بیان نمودند.

در پایان ضمن تشکر از حضور پرفسور علوی و مشارکت مدرسان محترم در این کارگاه، مقرر گردید گواهی مبنی بر شرکت در کارگاه آموزشی به حاضرین در کارگاه اعطا گردد.

شما می توانید نظرات و پیشنهادات خود را در پایین همین صفحه بنویسید.

img_5704-qpr.jpg

workshop1012 (4).jpg