پنجشنبه، ۲۵ دی ۱۳۹۳
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص آزمون زبان TOEFL و GRE

به اطلاع متقاضیان شرکت در آزمون های TOEFL وGRE میرساند تنها مدارکی از سوی این سازمان مورد تائید و گواهی قرار می گیرد که مرکز برگزاری آزمون مجوز لازم را از این سازمان دریافت نموده و تحت نظارت این سازمان قرار داشته باشد.

به اطلاع متقاضیان شرکت در آزمون‌های بین‌المللی نظیر TOEFL ، GRE،IELTS و ... می‌رساند با توجه به وجود تعدادی افراد و شرکت‌های سود جو که  با تبلیغات و وعده‌های واهی مبنی بر اخذ مدارک مورد نظر، با مشخصات داوطلب  اقدام به کلاهبرداری و اخذ مبالغ قابل توجهی از این افراد می‌نمایند، این سازمان به عنوان ناظر آزمون‌های  بین‌المللی در کشور، ضمن برخورد قانونی و معرفی این مراکز به مراجع قضائی، موارد ذیل را  برای اطلاع متقاضیان یادآوری می‌نماید:

۱. تنها مدارکی از طریق این سازمان مورد گواهی و تأیید قرار خواهند گرفت که قبلاً مجری آزمون از سوی این سازمان مجوز برگزاری آن را دریافت نموده باشد؛ لذا قبل از پرداخت هرگونه وجه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور (بخش آزمون‌های بین الملل) نسبت به مجاز بودن مرکز اطمینان حاصل نمایید.

۲. با داوطلبانی که مرتکب تخلف شوند برابر قانون برخورد خواهد شد و مشخصات آنان در فهرست متخلفان آزمون های این سازمان قرار خواهد گرفت. ضمناً این داوطلبان از ۲ تا ۱۰ سال از شرکت در آزمون‌هایی که این سازمان برگزار می‌نماید یا ناظر آن است، محروم خواهند شد. همچنین در صورتی که متخلفان در طول محرومیت اقدام به ثبت نام در یکی  مراکز نمایند، در هر مرحله از مراحل آزمون از شرکت آنان در آزمون جلوگیری به عمل خواهد آمد.

۳. مراکز برگزاری آزمون‌ها موظف به رعایت قوانین بوده و بایستی از ثبت نام این افراد خودداری نمایند و در صورت تخلف، مجوز آنان لغو می گردد.

۴. داوطلبانی که با جعل مدارک هویتی سعی در گمراه نمودن مجریان آزمون نمایند و در آن شرکت کنند و تخلف آنان (حتی پس از دریافت مدرک ) اثبات گردد، برابر مقررات برگزاری آزمون ها، مدارک مربوط به آنها باطل و از شرکت در آزمون‌ها به مدت ۲ تا۱۰سال محروم خواهند شد و با توجه به اینکه جعل هرگونه اسناد دولتی و استفاده از سند مجعول و شرکت کردن به جای داوطلب اصلی، برابر قانون مجازات اسلامی (تعزیرات مصوب ۱۳۷۵) جرم تلقی می‌شود و مجازات کیفری به همراه خواهد داشت، این گروه از متخلفان برای  صدور احکام قضائی به مراجع قضائی معرفی می‌گردند.

یادآور می‌شود که براساس قوانین مؤسسات صاحب امتیاز آزمون‌های بین‌المللی، کلیه مراحل ثبت نام آزمون‌ها بایستی شخصاَ توسط شخص متقاضی انجام شود و در صورت عدم رعایت شرایط ثبت نام، از شرکت متقاضی در آزمون ممانعت به عمل خواهد آمد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این زمینه با افراد یا شرکت‌های سودجو که به روش‌های مختلف اقدام به ثبت نام متقاضیان در آزمون های بین المللی می نمایند برخورد قانونی خواهد شد.

برای مشاهده لینک خبر اینجا کلیک کنید.

روابط عمومی دانشگاه جاوید