چهارشنبه، ۲۰ خرداد ۱۳۹۴
دو خبر خوش انفورماتیکی دانشگاه

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند دانشگاه جاوید در نظر دارد با توجه به کاهش کیفیت اینترنت شرکت های طرف قرارداد، نسبت به راه اندازی فیبر نوری با هدف ارتقای سرعت و پهنای باند اینترنت اقدام نماید.

در این راستا قرارداد با شرکت مخابرات استان منعقد گردیده و هزینه های مربوطه پرداخت گردیده است و  شرکت پیمانکار در حال ایجاد زیرساخت های لازم برای نصب و راه اندازی فیبر نوری می باشد.

باتوجه به پیگیری های مجدانه مقرر گردید تا پایان خردادماه ۱۳۹۴ فیبر نوری دانشگاه راه اندازی گردد.

اینترنت Wifi دانشگاه با راه اندازی فیبرنوری کیفیت بسیار بهتری را پیدا خواهد کرد.

همچنین،

باتوجه به مصوبات شورای انفورماتیک دانشگاه مقرر شد چهارمین کارگاه کامپیوتر دانشگاه با تعداد ۳۰ سیستم کامپیوتری به زودی در محل دانشگاه راه اندازی و در اختیار دانشجویان گرامی قرار گیرد.

این کارگاه در مرجله اول با هدف ارائه خدمات اینترنتی به دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد به منظور پیگیری امورات تحقیقاتی و پروژه ای راه اندازی خواهد شد.

واحد انفورماتیک دانشگاه