شنبه، ۰۹ خرداد ۱۳۹۴
اطلاعیه شماره دو اداره امتحانات دانشگاه

اطلاعیه شماره دو: (۱۱ خرداد ۱۳۹۴)

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند پس از بسته شدن درب های سالن امکان حضور در جلسه وجود ندارد و صرفا به شرطی که دانشجویی از جلسه خارج نشود پس از ۲۰ دقیقه در صورت موافقت رئیس اداره امتحانات اجازه ورود با تاخیر داده خواهد شد.

ضمنا در صورت خروج یک دانشجو از جلسه، اجازه ورود به دانشجویان گرامی که با تاخیر آمده اند داده نخواهد شد.

اطلاعیه شماره یک: (۹ خرداد ۱۳۹۴)

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند در صورت غیبت در امتحانات پایانی بر اساس آیین نامه آموزشی:

در مقاطع کاردانی و کارشناسی: حذف درس مذکور

مقطع کارشناسی ارشد: درج نمره صفر

لازم به ذکر است نمرات دانشجویان غایب(نمره صفر) و دانشجویانی که مرتکب تخلف امتحانی شوند(نمره تنبیهی بیست و پنج صدم) در همان روز آزمون در کاربری دانشحو ثبت می گردد.

بر اساس مصوبات شورای آموزشی دانشگاه امتحانات پایانی دانشجویان (عملی-تئوری) صرفا مطابق با مندرجات کارت ورود به جلسه برگزار می گردد و هرگونه برگزاری امتحان جایگزین اکیدا ممنوع می باشد.

برای مشاهده اطلاعیه امتحانات پایانی اینجا کلیک کنید.

اداره امتحانات-معاونت آموزشی دانشگاه