پنجشنبه، ۲۵ شهریور ۱۳۸۹
مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام پذیرفته شدگان کاردانی عمران ورودی ۸۹

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام پذیرفته شدگان رشته کاردانی عمران ورودی ۸۹

۱- نظام جدید آموزش متوسطه:
الف: اصل گواهینـــامه پایان دوره پیش دانشگاهی یا گواهی آن با مهر و امضاء مدیر مرکز پیش دانشگاهی به همراه یک برگ کپی
تبصره: دانش آموزان دوره پیش دانشگاهی نظام جدید آموزش متوسطه باید حداکثر تا ۳۱/۰۶/۸۹ موفق به اخذ گواهینامه دوره پیش دانشگاهی شده باشند.
ب: اصل مدرک دیپلم ویاگواهی دیپلم متوسطه نظام جدید آموزش متوسطه و سال ماقبل دیپلم برای داوطلبان نظام جدید آموزش متوسطه بامهر وامضاء مدیر دبیرستان و یا هنرستان به همراه یک برگ کپی
ج: گواهی معدل کتبی برای داوطلبانی که دیپلم متوسطه نظام جدید خود را در سال ۱۳۸۴ ، ۱۳۸۵، ۱۳۸۶ و یا ۱۳۸۷ اخذ نموده اند. در صورتیکه معدل در اصل یا گواهی دیپلم ۳ ساله دوره متوسطه درج شده باشد نیازی به ارائه این گواهی نمی باشد.
۲- نظام قدیم آموزش متوسطه:
الف: اصل دیپلم کامل متوسطه یاگواهی آن با مهر و امضای مدیر دبیرستان و یا هنرستان به همراه یک برگ کپی
ب : اصل مدرک و یاگواهی تحصیلی متوسطه سال ماقبل دیپلم و دوسال ماقبل دیپلم برای داوطلبان نظام قدیم آموزش متوسطه با مهر و امضای مدیر دبیرستان و یا هنرستان و یکبرگ فتوکپی آن که بخش و شهرستان محل اخذ مدرک تحصیلی سال ما قبل دیپلم و بخش و شهرستان محل اخذ مدرک دوسال ما قبل دیپلم در آن مشخص باشد.
۳-ارائه اصل شناسنامه و یکبرگ فتوکپی از تمام صفحات آن
۴- ارائه اصل کارت ملی و یکبرگ فتوکپی دورو
۵- شش قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری
تبصره: ۱۲ قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری منحصراً برای برادرانی که با توجه به ضوابط پس از ثبت نام در موسسه آموزش عالی برای آنان معافیت تحصیلی صادر می گردد.
۶- مدرکی دال بر وضعیت نظام وظیفه (مخصوص برادران):
توجه: برای کسب اطلاعات بیشتر در این بخش اطلاعیه نظام وظیفه را به دقت مطالعه نمایید.
۷- مخصوص کارمندان:
الف: اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع با امضا و مهر رییس مربوطه
ب: معرفی نامه رسمی از سازمان متبوع با امضا و مهر رییس مربوطه
ج: اصل و کپی دفترچه بیمه در صورت دارا بودن(کلیه بیمه ها)
۸- مخصوص پذیرفته شدگان سهمیه و امتیازات:
توجه۱: معرفی نامه رسمی از ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی(فرم ۱۴) و یا وزارت جهادکشاورزی(فرم ۱۵) با امضاء و مهر هر یک از روسای ارگانهای مذکور که در آن قید شده باشد، داوطلب با توجه به ماده ۱و تبصره های چهارگانه آن در آیین نامه اجرایی قانون ایجاد تسهیلات برای ورود رزمندگان وجهادگران داوطلب بسیجی به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و سایر شرایط مندرج در آیین نامه مذکور ، واجد شرایط استفاده از سهمیه رزمندگان می باشد.
توجه۲: لازم است حداکثر تا قبل از انتخاب واحد برای نمیسال دوم سال تحصیلی ۹۰-۱۳۸۹ توسط ارگانهای ذیربط برای پذیرفته شدگان در هر یک از سهمیه های مربوط به موسسه آموزش عالی جاوید تحویل گردد، درغیراین صورت برای نیمسال دوم سال تحصیلی جاری از آنان ثبت نام به عمل نخواهد آمد و قبولی آنــان ملغی خواهدشد.

واحد ثبت نام