پنجشنبه، ۲۵ شهریور ۱۳۸۹
مراحل ثبت نام پذیرفته شدگان کاردانی عمران ورودی ۸۹

مراحل ثبت نام پذیرفته شدگان کاردانی عمران ورودی ۸۹

با تبریک بمناسبت فرا رسیدن سال تحصیلی جدید و خیرمقدم به دانشجویان گرامی جدیدالورود

□ مرحله اول: ارائه اصل شناسنامه به واحد پذیرش جهت تایید شناسایی فرد(تطبیق اسامی و عکس)
□ مرحله دوم : ارائه مدارک ثبت نامی (طبق لیست اعلام شده زیر) به واحد ثبت نام
 اصل و کپی مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم و سال ماقبل دیپلم□    کپی از تمامی صفحات شناسنامه         کپی دورو  از کارت ملی
 ۶ قطعه عکس تهیه شده در سال جاری□      کپی دورو کارت یا مدرک دال بر وضعیت نظام وظیفه (برادران)
فرم تعهد شماره ۱   تعهد نقص مدارک
مخصوص کارمندان(۱- اصل حکم مرخصی ۲-معرفی نامه از سازمان ۳- دفترچه بیمه)□
مخصوص پذیرفته شدگان سهمیه ای و امتیازات: ۱- ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی(فرم تعهد ۱۴) ۲- وزارت جهاد کشاورزی(فرم تعهد ۱۵)
نکته: دانشجویانی که نقص مدرک/مدارک دارند(مثلاً همراه نداشتن اصل مدرک پیش دانشگاهی) ملزم به تکمیل فرم تعهد نامه نقص مدارک و موارد آن می باشند و موظفند تا قبل از تاریخ اتمام تعهدنامه مدارک خود را تکمیل نمایند در غیر این صورت ثبت نام ملغی می گردد.
□ مرحله سوم: دریافت و تکمیل فرمهای ثبت نامی دانشگاه و خوابگاه(در صورت نیاز) از واحد ثبت نام و تحویل به آن واحد.
□ مرحله چهارم: ارجاع به واحد امور شهریه جهت دریافت شماره حساب و مراجعه به بانک مربوطه
واریزی شهریه دانشگاه: به حساب ۰۱۰۶۱۳۵۱۸۶۰۰۶ بانک ملی شعبه مرکزی به نام دانشگاه جاوید به آدرس : جیرفت  میدان امام خمینی(ره)
واریزی شهریه خوابگاه: به حساب ۱-۴۰۱۰۴۷۳-۸۵۰-۲۷۴۱بانک اقتصاد نوین جیرفت کد شعبه ۲۷۴۱ به نام دانشگاه جاوید به آدرس:جیرفت خیابان آزادی
□ مرحله پنجم: ارائه اصل و کپی فیش(یا فیش های) واریزی به واحد امور شهریه و دریافت تاییدیه مالی
□ مرحله ششم(مخصوص برادران): ارجاع به واحد امور مشمولین جهت تایید وضعیت نظام وظیفه
□ مرحله هفتم: ارجاع به واحد آموزش جهت دریافت انتخاب واحد و امضای نهایی دانشجو
□ مرحله هشتم: پایان ثبت نام

توجه:
۱- ثبت نام از پذیرفته شدگانی که تا تاریخ۳۱/۶/۸۹ موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی خود نشده اند، امکان پذیر نمیباشد.
۲-  تمامی مراحل صرفاً توسط شخص پذیرفته شده انجام می پذیرد.
۳- دریافت شهریه صرفاً بصورت نقدی می باشد.
۴- زمان شروع کلاس ها از روز پنجشنبه ۱/۷/۸۹ می باشد . ضمناً برنامه کلاسها در تابلو اعلانات ارائه شده است.
۵- مؤسسه تعهدی برای ارائه خوابگاه به دانشجویان ندارد. اما برای دانشجویان غیربومی حتی الامکان بصورت خودگردان تهیه
می نماید . ضمناً دانشجویانی که درخواست خوابگاه دارند در زمان ثبت نام اقدام نمایند.
۶- تمامی دانشجویان موظف به شرکت در جلسه معارفه «دانشگاه و دانشجو» که متعاقباً زمان آن اعلام می گردد می باشند.