شنبه، ۰۳ مهر ۱۳۸۹
مراحل ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته

sina arm 11.jpg

□ مرحله اول: دریافت شماره و تکمیل فرم ثبت نام قبل از ورود به واحد اداری

□ مرحله دوم: ورود به واحد اداری و ارائه اصل شناسنامه و کارت ملی به واحد پذیرش جهت تایید شناسایی فرد(تطبیق اسامی و عکس)

تذکر: در صورتیکه شناسنامه مفقود گردیده باشد پذیرش بصورت مشروط صرفا از طریق ارائه برگه درخواست المثنی از سازمان ثبت احوال خواهد بود.

□ مرحله سوم(مخصوص برادران): ارجاع به واحد امور مشمولین جهت تایید وضعیت نظام وظیفه

□ مرحله چهارم : ارائه مدارک ثبت نامی (طبق لیست اعلام شده زیر) به واحد ثبت نام

اصل مدرک دوره کاردانی□    کپی از تمامی صفحات شناسنامه         کپی دورو  از کارت ملی    فرم ثبت نام

۶ قطعه عکس تهیه شده در سال جاری(۱۲ قطع عکس مخصوص مشمولین)        کپی دورو کارت یا مدرک دال بر وضعیت نظام وظیفه (برادران)

برگه ابطال معافیت تحصیلی دوره کاردانی□
فرمهای تعهد نامه مورد نیاز
مخصوص کارمندان(۱- اصل حکم مرخصی ۲-معرفی نامه از سازمان ۳- دفترچه بیمه)□
مخصوص پذیرفته شدگان سهمیه ای و امتیازات: ۱- ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی(فرم تعهد ۱۴) ۲- وزارت جهاد کشاورزی(فرم تعهد ۱۵)

نکته: دانشجویانی که نقص مدرک/مدارک دارند(مثلاً همراه نداشتن اصل مدرک کاردانی) ملزم به تکمیل فرم تعهد نامه نقص مدارک و ملزم به رعایت مفاد آن می باشند و موظفند تا قبل از تاریخ اتمام تعهدنامه مدارک خود را تکمیل نمایند در غیر این صورت ثبت نام ملغی می گردد.

□ مرحله پنجم: ارجاع به واحد امور شهریه جهت دریافت فیش واریزی و مراجعه به بانک مربوطه

واریزی شهریه دانشگاه: به حساب ۰۱۰۶۱۳۵۱۸۶۰۰۶ بانک ملی شعبه مرکزی به نام دانشگاه جاوید به آدرس : جیرفت  میدان امام خمینی(ره)

□ مرحله ششم: ارائه اصل و کپی فیش واریزی به واحد امور شهریه و دریافت تاییدیه مالی

□ مرحله هفتم: ارجاع به واحد آموزش جهت دریافت انتخاب واحد و امضای نهایی دانشجو

□ مرحله هشتم: پایان ثبت نام

توجه:

۱- ثبت نام از پذیرفته شدگانی که تا تاریخ۳۱/۶/۸۹ موفق به اخذ مدرک کاردانی خود نشده اند، امکان پذیر نمیباشد.

۲-  تمامی مراحل صرفاً توسط دانشجو انجام می پذیرد.

۳- دریافت شهریه صرفاً بصورت نقدی می باشد.

۴- زمان شروع کلاس ها از روز شنبه مورخ ۱۰/۷/۸۹ می باشد . ضمناً برنامه کلاسها در تابلو اعلانات ارائه شده است.

۵-مخصوص خواهران: به کلیه دانشجویان خوابگاه خودگردان دانشجویی واگذار خواهد شد. زمان اعلام شرایط واگذاری روز سه شنبه مورخ ۶/۷/۸۹ خواهد بود.

۶- مخصوص برادران: مؤسسه تعهدی برای ارائه خوابگاه به دانشجویان ندارد. اما برای دانشجویان غیربومی حتی الامکان بصورت خودگردان تهیه می نماید. ضمناً دانشجویانی که درخواست خوابگاه خودگردان دارند در زمان ثبت نام فرم اعلام نیاز به خوابگاه را تکمیل نموده و به واحد ثبت نام ارائه نمایند. اعلام اسامی جهت واگذاری خوابگاه خودگردان سه شنبه مورخ ۶/۷/۸۹ خواهد بود.

۷- تمامی دانشجویان موظف به شرکت در جلسه معارفه «دانشگاه و دانشجو» که متعاقباً زمان آن اعلام می گردد می باشند.

با آرزوی توفیق الهی

موسسه آموزش عالی جاوید