شنبه، ۰۳ مهر ۱۳۸۹
مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته

۱- اصل دانشنامه یا گواهی موقت پایان دوره دوره کاردانی و یکبرگ کپی از آنsina arm 11.jpg

توجه: در مواردی که مدرک فوق ارائه نگردد، صرفا با ارائه گواهی از دانشگاه محل تحصیل قبلی مبنی بر پایان دوره کاردانی تا قبل از تاریخ ۳۱/۶/۸۹ ثبت نام به صورت مشروط انجام می پذیرد و دانشجویان موظفند تا قبل از تا قبل از امتحانات نیمسال اول سال جاری نسبت به ارائه مدرک فوق به دانشگاه اقدام نمایند.

۲- ارائه اصل شناسنامه و یکبرگ فتوکپی از تمام صفحات آن

توجه: حضور دانشجو جهت مراحل ثبت نام اجباریست.

۳- ارائه اصل کارت ملی و یکبرگ فتوکپی دورو

۴- شش قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری
توجه: ۱۲ قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری منحصراً برای برادرانی که با توجه به ضوابط پس از ثبت نام در موسسه آموزش عالی برای آنان معافیت تحصیلی صادر می گردد.

۵- مدرکی دال بر وضعیت نظام وظیفه (مخصوص برادران):

توجه: برای کسب اطلاعات بیشتر در این بخش اطلاعیه نظام وظیفه را به دقت مطالعه نمایید.

توجه: ارائه برگه ابطال معافیت تحصیلی دوره کاردانی الزامیست.

۶- مخصوص کارمندان:

الف: اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع با امضا و مهر رییس مربوطه

ب: معرفی نامه رسمی از سازمان متبوع با امضا و مهر رییس مربوطه

ج: اصل و کپی دفترچه بیمه در صورت دارا بودن(کلیه بیمه ها)

۷- مخصوص پذیرفته شدگان سهمیه و امتیازات:

توجه۱: معرفی نامه رسمی از ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و یا وزارت جهادکشاورزی با امضاء و مهر هر یک از روسای ارگانهای مذکور که در آن قید شده باشد، داوطلب با توجه به ماده ۱و تبصره های چهارگانه آن در آیین نامه اجرایی قانون ایجاد تسهیلات برای ورود رزمندگان وجهادگران داوطلب بسیجی به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و سایر شرایط مندرج در آیین نامه مذکور ، واجد شرایط استفاده از سهمیه رزمندگان می باشد.

توجه۲: لازم است حداکثر تا قبل از انتخاب واحد برای نمیسال دوم سال تحصیلی ۹۰-۱۳۸۹ توسط ارگانهای ذیربط برای پذیرفته شدگان در هر یک از سهمیه های مربوط به موسسه آموزش عالی جاوید تحویل گردد، درغیر اینصورت برای نیمسال دوم سال تحصیلی جاری از آنان ثبت نام به عمل نخواهد آمد و قبولی آنــان ملغی خواهدشد.