یکشنبه، ۰۹ آبان ۱۳۸۹
آغاز ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۰ سازمان سنجش آموزش کشور

معاون سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات نحوه ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشدسال ۱۳۹۰ گفت: ثبت نام کلیه متقاضیان شرکت در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی از طریق اینترنت و از روز یکشنبه ۹ آبان ماه آغاز می شود و تا ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۱۶ آبان ماه پایان می‌پذیرد.
ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه ثبت‌نام‌ برای‌ شرکت‌ در آزمون ارشد ‌سال ۱۳۹۰ به دو روش امکانپذیر است، گفت: درروش اول متقاضی ثبت نام باید با مراجعه به سایت سازمان به نشانی www.sanjesh.org دفترچه راهنمای ثبت‌نام را به همراه اطلاعات مورد نیاز جهت ثبت‌نام دریافت کند.
معاون سازمان سنجش افزود: با توجه به اینکه پرداخت هزینه ثبت‌نام دراین روش به صورت اینترنتی انجام می شود، داوطلبان لازم است به وسیله کارت‌های عضوشتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال است با مراجعه به سایت سازمان و پرداخت مبلغ ۱۰۵  هزار ریال به عنوان وجه ثبت‌نام شرکت در آزمون یک کدرشته امتحانی، نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.
وی با اشاره به روش دوم ثبت نام در آزمون گفت: در این روش داوطلب با مراجعه به باجه‌های پستی نسبت به خرید کارت اعتباری دارای رمز عبور به منظور ورود به سیستم نرم‌افزاری ثبت‌نام اینترنتی، به مبلغ ۱۰۵ هزار ریال ودریافت یک جلد دفترچه راهنمای ثبت‌نام در آزمون که برای توزیع آن ۷ هزار ریال توسط پست از داوطلب دریافت می‌ شود، اقدام کنند.
خدایی گفت: داوطلبان لازم است پس‌ از مطالعه‌ دقیق‌ دفترچه‌ راهنما چنانچه‌ واجد شرایط شرکت‌ درآزمون‌ باشندمدارک لازم را تهیه و نسبت به تکمیل پیش‌نویس تقاضانامه اقدام کنند.
وی اظهار داشت: ثبت‌نام برای شرکت در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال ۱۳۹۰ تنها از طریق ثبت‌نام الکترونیکی (اینترنتی) انجام میشود لذا داوطلبان باید برای ثبت‌نام به سایت سازمان سنجش مراجعه کنند.
معاون سازمان سنجش گفت: داوطلبانی که علاوه بر رشته‌ انتخابی‌ یا امتحانی‌ اصلی علاقه‌مندبه‌ انتخاب‌ یکی‌ از ۶۷ کدرشته‌ امتحانی‌ دیگر به‌ عنوان‌ رشته‌ امتحانی‌ دوم هستند ضرورت‌ دارد که‌ کدرشته‌ امتحانی دوم را نیز در مربع بند مربوط در تقاضانامه درج‌کنند.
وی افزود: این دسته از داوطلبان ‌باید برای رشته امتحانی‌ دوم یک‌کارت اعتباری دیگر دارای رمز عبور به منظور ورود به سیستم نرم‌افزاری ثبت‌نام اینترنتی، به مبلغ ۱۰۵ هزار ریال علاوه بر کارت اعتباری اول خریداری کنند. لازم به ذکر است در صورت خرید کارت اعتباری برای آزمون دوم (شناور)، ۷ هزار ریال دیگر نیزبابت هزینه‌ توزیع، توسط پست دریافت خواهد شد.
خدایی گفت: داوطلبانی که متقاضی ثبت‌نام و شرکت در آزمون کدرشته‌های امتحانی اصلی و شناور هستند و علاقمند به شرکت در گزینش رشته‌های تحصیلی دانشگاه پیام نور و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی هستند، لازم است علاوه بر پرداخت مبالغ ثبت‌نام، نسبت به پرداخت مبلغ ۳۴هزار ریال دیگر نیز از طریق روش اول و یا دوم، برای اعلام علاقمندی اقدام کنند.
وی اضافه کرد: هزینه توزیع کارت اعتباری علاقمندی نیز مبلغ ۳ هزارریال است که توسط پست دریافت خواهد شد.