یکشنبه، ۱۶ آبان ۱۳۸۹
گزارش بازدید دانشجویان جدیدالورود رشته فناوری اطلاعات و ارتباطات از مرکز تلویزیون دلفارد

این بازدید روز چهارشنبه مورخ ۱۲/۰۸/۸۹ با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان از مفاهیم مخابرات و ادوات رادیویی و تلویزیونی انجام گردید.

دانشجویان جدیدالورود رشته مهندسی فناوری اطلاعات و ارتباطات در این سفر علمی به همراه استاد محترم درس تکنولوژی مخابرات(آقای مهندس جبلی) و یکی از کارمندان محترم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران مرکز جیرفت اقدام به بازدید از مرکز تلویزیونی دلفارد نمودند.

در این بازدید در مورد نحوه ارسال و دریافت سیگنالهای رادیویی و تلویزیونی،استانداردهای مربوط به چگونگی مدولاسیون و دمدولاسیون و ضرورت انجام کدینگ برروی داده های مخابراتی توضیحاتی ارائه گردید.

دانشجویان در پایان پس از پذیرایی و گرفتن عکس یادگاری از یکدیگر در طبیعت زیبای کوهستانی اطراف(دلفارد) به سوی دانشگاه رهسپار شدند.