جمعه، ۰۵ شهریور ۱۳۸۹
طرح هدفمندی تحصیلات تکمیلی درICT

di887266.jpgقائم مقام وزیر ارتباطات :

دانشجویان کارشناسی ارشد ICT در یکسال ۱۲ میلیون و دانشجویان دکتری ۱۵ میلیون تومان دریافت می‌کنند.

قائم مقام وزیر ارتباطات با اشاره به طرح هدفمندی تحصیلات تکمیلی در ICT گفت: یک دانشجوی مقطع تحصیلات تکمیلی، ارشد یا دکترا می‌تواند متقاضی دریافت این حمایت برای بازه ۱۲ ماهه شود و طی این مدت یک تجربه کاری را در پروژه‌های مدنظر وزارت ICT داخل مرکز تحقیقات مخابرات و یا شرکت‌های طرف قرارداد مرکز کسب می‌کند.

قائم مقام وزیر ارتباطات درفن‌آوری و امور بین‌الملل در توضیح این طرح گفت: دانشجویانی که می‌خواهند از این تسهیلات استفاده کنند باید اولا موضوع رساله‌شان در راستای موضوع کارشان باشد که این باعث می‌شود که دانشجویان عنوان تز خود را هدفمند و براساس نیاز صنعت آن را انتخاب کنند که عنوان طرح هدفمندی تحصیلات تکمیلی در ICT است؛ دانشجویان کارشناسی ارشد در ۱۲ ماه ۱۲ میلیون تومان و دانشجویان دکترا ۱۵ میلیون تومان دریافت می‌کنند.

وی افزود: با مسوولان آموزش و پژوهش ۱۰ دانشگاه برجسته که به‌طور کلی هفت دانشگاه در تهران شامل دانشگاه‌های تهران، امیرکبیر، صنعتی شریف، خواجه نصیر، علم و صنعت، تربیت مدرس، شهید بهشتی و سه دانشگاه در شهرستان شامل دانشگاه‌های مشهد، شیراز و اصفهان جلساتی داشتیم و از طرف وزارت ICT برای اعطای حمایت مالی یکساله به دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی اعلام آمادگی شده است.

قائم مقام وزیر ارتباطات در فن‌آوری و امور بین‌الملل ادامه داد: امیدواریم این طرح باعث شود که دانشجویان ما تمایل بیش‌تری برای ماندن و فعالیت درداخل کشور داشته باشند، چون یکی از دغدغه‌های اصلی دانشجو داشتن درآمد مناسب در حین تحصیل است و این کار باعث می‌شود که نیروهای متخصص و نخبگان ما در حوزه صنعت به کارگرفته شوند و سود متقابلی به وجود می‌آورد که هم دانشجو می‌تواند بدون دغدغه تحصیل و در کشور فعالیت کند و هم کشورمان از این تحصیل‌کردگان و نخبگان سود ببرد.

اخوان همچنین با اشاره به تغییر نام مرکز تحقیقات مخابرات ایران به موسسه آموزش و تحقیقاتی فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات گفت: حدود سه ماه است که وظایف معاونت آموزش و پژوهش وزارتخانه به موسسه منتقل شده است.