یکشنبه، ۲۸ شهریور ۱۳۸۹
اعلام محکومیت دانشگاهیان نسبت به اهانت به قرآن کریم و هر کتاب آسمانی دیگر

ghoran.jpgیریدون لیطفئو نور الله بافواههم و الله متم نوره ولو کره الکافرون (سورۀ صف، آیۀ ۸)

در پی هتک حرمت به قرآن کریم و در ادامه هتاکی به ارزشهای دینی و ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص)، قلب مسلمانان جهان، بار دیگر جریحه دار شد و چهره سفّاک و شیطانی مدعیان انسان دوستی و دفاع از حقوق بشر، در مقابل چشم جهانیان آشکار گردید.
در مهد مدنیت مدرن دست‌های آلوده صهیونیسم جهانی با وقاحت تمام کتاب نور و رحمت و هدایت و انسانیت را به آتش کشیدند تا به همگان ثابت کنند که هیچ نسبتی با خدا پرستی، مروت و انسانیت ندارند.
اقدام موهن و تصمیم شیطانی ددمنشان سفاک آمریکایی و صهیونیستی در عمل شنیع سوزاندن کتاب مقدس و آسمانی قرآن مجید به بهانه سالگرد حادثه مشکوک یازدهم سپتامبر توسط چند صهیونیست دین ستیز، آتش کشیدن تمامی ارزش های والای الهی و اهانت به ادیان آسمانی و شکستن باورهای بیش از یک میلیارد مسلمان است که بدون شک برای ایجاد شکاف و اختلاف میان پیروان ادیان الهی طراحی و اجرا شده است.
روشن است که این جنایت نه تنها به ساحت نورانی قرآن کریم خدشه‌ای وارد نمی‌سازد، که رسواگر سفاهت و کوته نظری گردانندگان آن است.
ما دانشگاهیان ضمن تسلیت این اقدام وقیحانه به ساحت مقدس امام عصر ارواحنا لتراب مقدمه الفداء، مقام معظم رهبری، مراجع عظام تقلید و همه مسلمانان و آزاد اندیشان جهان؛ اهانت به قران کریم و هرکتاب آسمانی دیگر و رسولان الهی را تقبیح و محکوم می نماییم.