دوشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۸۹
اردوی تفریحی-توجیهی دانشجویان جدیدالورود برگزار شد

img_0575-qpr.jpgاردوی تفریحی - توجیهی دانشجویان جدیدالورود و دانشجویان دیگر روز شنبه مورخ ۱۵/۰۸/۸۹ در مناطق کوهستانی و زیبای اطراف شهرستان(موسوم به دلفارد)برگزار گردید.در این سفر که به مدت ۸ ساعت به طول انجامید ابتدا دانشجویان با جاذبه های طبیعی شهرستان آشنا شدند و پس از برگزاری نماز، در یکی از رستوران های اطراف به صرف ناهار پذیرایی شدند. سپس مسئولین پیرامون دانشگاه به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.

مسئولین دانشگاه در این جلسه مهمترین و اساسی ترین موضوع در دانشگاه را تعامل بین دانشجو و مسئولین نامیدند و بیان داشتند پس از توکل بر خداوند متعال و استعانت از ائمه اطهار ارتباط  توام با احترام و صمیمیت با اساتید و پرسنل دانشگاه و همچنین کسب علم به شیوه پژوهش محور از اصول تحصیل در این دانشگاه می باشد.

در پایان سرویس ایاب و ذهاب به تعداد ۳ عدد اتوبوس ساعت ۱۶ دانشجویان را به مقصد دانشگاه همراهی نمود.

تصاویر مربوط به این اردو در بخش گالری موجود می باشد.