Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'UTC' for 'UTC/0.0/no DST' instead in /home/javidac/public_html/counter_site.php on line 16

دوشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۸۹
اردوی تفریحی-توجیهی دانشجویان جدیدالورود برگزار شد

img_0575-qpr.jpgاردوی تفریحی - توجیهی دانشجویان جدیدالورود و دانشجویان دیگر روز شنبه مورخ ۱۵/۰۸/۸۹ در مناطق کوهستانی و زیبای اطراف شهرستان(موسوم به دلفارد)برگزار گردید.در این سفر که به مدت ۸ ساعت به طول انجامید ابتدا دانشجویان با جاذبه های طبیعی شهرستان آشنا شدند و پس از برگزاری نماز، در یکی از رستوران های اطراف به صرف ناهار پذیرایی شدند. سپس مسئولین پیرامون دانشگاه به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.

مسئولین دانشگاه در این جلسه مهمترین و اساسی ترین موضوع در دانشگاه را تعامل بین دانشجو و مسئولین نامیدند و بیان داشتند پس از توکل بر خداوند متعال و استعانت از ائمه اطهار ارتباط  توام با احترام و صمیمیت با اساتید و پرسنل دانشگاه و همچنین کسب علم به شیوه پژوهش محور از اصول تحصیل در این دانشگاه می باشد.

در پایان سرویس ایاب و ذهاب به تعداد ۳ عدد اتوبوس ساعت ۱۶ دانشجویان را به مقصد دانشگاه همراهی نمود.

تصاویر مربوط به این اردو در بخش گالری موجود می باشد.